PADI Specialty pakke - Peak Performance Buoyancy, NavigatorKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 5.470

Vi tilbyr PADI Specialty pakke: Peak Performance Buoyancy, Underwater Navigator & Delayed Surface Marker. I dette kurset får du hele 3 kurs, altså tre sertifikater i løpet av 3 dager!

Vi elsker å kunne holde PADI sine specialty kurs her på dykkesenteret, og det er fordi vi liker å gå litt mer i dybden på mye av det som blir snakket om og trent litt på på grunnkurset for eksempel, men som fortsatt kanskje ikke helt sitter. Og fordi med flere av de ulike specialtiene har du mulighet til å oppdage at det er noe mer til dykking enn å bare ligge å se på ting, selv om det er utrolig morsomt det også!

Hva som er med i pakken:

1) I denne pakken har vi valgt å ta med Peak Performance, som er et kurs hvor du går mer i dybden på dette med oppdrift og hvordan vi skal ligge fint i vannet for å oppnå mer kontroll og mer «flyt» i dykket.

2) Vi har også tatt med navigasjon, hvor du øver en del med kompass og hvordan bruke naturlige referanser under vann til å finne veien tilbake til hvor du startet dykket. Det er nok den mest standarde replikken til elevene på grunnkurset til instruktøren: «Hvordan i all verden fant du veien tilbake igjen her». Vi har våre tips og triks og har veldig lyst til å lære deg det.

3) Den tredje specialtien er Delayed Surface Marker, eller helt enkelt, et kurs i å skyte bøye. Det er ikke alle som syntes dette er lett de første gangene og prøver helst å unngå det, noe som ikke gjør det lettere neste gang heller. Så her ønsker vi å lære dere om forskjellige bøyer, hvordan skyte de uten å få linerullen tustet over hele deg og ikke minst viktigheten av å kunne skyte den opp.

Dette er derfor den perfekte pakken til enten deg som er helt ny dykker eller ikke helt føler du har kontroll på saker og ting enda. Eller om du ønsker å få den flotte tittelen Master Scuba Diver og havne på «Master Scuba Diver» veggen vår i klasserommet.

Målgruppe:
Dette er en perfekt pakke for deg som kanskje enda er litt ny eller føler du trenger å få litt mer kontroll på deg selv og ting rundt deg når du er ute å dykker! Har du en av specialtiene fra før av går det an å bytte ut denne med Project Aware sin «Dive against Debris» specialty.

Forkunnskaper:
• For å delta må du være minst 12 år og ha sertifisering Open Water Diver (Junior) eller tilsvarende. For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset.

Hva du må ha med:
Til kurset så trenger du eget ABC- utstyr, altså maske, snorkel og svømmeføtter. Du trenger også egen bøye og linerull. Har du eget utstyr trenger du også eget kompass. Vi leier ikke dette ut løst. Trenger du leie utstyr, er det selvfølgelig mulighet for det. På ventilsettet følger det da med et kompass i konsollen, men vi anbefaler å ha et eget.

Vis flere tilsvarende kurs: