Lær å spille piano med komplett pianokurs-pakkeKursarrangør: Westcoast Tutorials
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv ønsker det.
Varighet: Så lenge du vil. Ingen bindingstid.
Pris: fra 99/mnd

Nå kan du enkelt lære å spille piano hjemme ved hjelp av vår komplette online pianokurspakke. Både nybegynnere og viderekomne vil få et morsomt undervisningsopplegg som er bygd på over 20 års erfaring og undervisning av tusenvis av pianoelever.

Disse kursene er inkludert i pakken:
Lær å spille piano 1:
”Lær å spille piano 1” er det perfekte pianokurset for deg som ikke har spilt piano tidligere, eller som trenger å friske opp pianospillet fra barndommen. Gjennom kursets 48 leksjoner vil du få en innføring i alt du trenger å vite for å ha en ny hobby resten av livet.

Moderne besifringspill:
Dette kurset lærer deg hvordan du kan sette deg ned ved pianoet og spille hvilken som helst favorittsang du vil i beste "Beat-for-Beat"-stil uten å skulle tenke på fingersetting eller være bundet av å spille nøyaktig som notene sier. Dette er det perfekte kurset for deg som har spilt piano tidligere.

Lær å spille julesanger:
Med dette kurset kan du la tagentene dine fylle hjemmet med tonene av vakre julesanger neste jul. Du lærer 10 kjente og kjære julesanger som du vil ha glede av i mange år fremover, i tillegg til at du forbedrer pianospillet ditt.

5 bonusbøker:
I tillegg får du 5 bonusbøker inkludert i pakken din.


Målgruppe for kurset:
Nybegynnere og viderekomne piano- og keyboardspillere.

Kursmateriell:
Pianokursene i denne pakken inneholder:

Lærebøker
Online lærebøker med over 600 sider hvor du finner all teori, melodier, oppgaver og tips du behøver for å spille piano

Videoer
Online instruksjonsvideoer hvor alle leksjonene blir gjennomgått av pianolæreren. Ved å se hvordan sangene og øvelsene skal spilles, sørger du for å ikke tilegne deg uvaner som bremser utviklingen din

Play-Along-Tracks
Gjør øvingen enda morsommmere. Spill sammen med pianolæreren din så mange ganger du vil, og få god trening i samspill

Eksamen/sertifisering:
Ingen.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Først vil jeg gjerne si at jeg er kjempefornøyd med pianokurset deres så langt! Jeg prøvde meg først med bare å kjøpe en begynnerbok i piano og spille i vei etter den. Men jeg fant fort ut at den manglet mange ting, blant annet informasjon om riktig fingersetting, så jeg fikk det ikke helt til og ga litt opp noen uker, til jeg fant fjernundervisningskurset deres. Med pianokurset deres synes jeg at jeg lærer å spille "ordentlig" fra starten, så jeg slipper å lære inn feil fingersetting og andre uvaner, og jeg har det morsomt med å spille selvom sangene selvsagt er veldig enkle foreløpig.