Komposisjon undervisning med Sigrid A. - nettkursKursarrangør: Musikk-undervisning.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Avtales
Pris: 275 pr 30 min

Vi tilbyr en til en undervisning i komponering med Sigrid Anita som nettkurs. Nyt undervisningen fra din egen stue. Undervisningen går gjennom vår online-løsning som er optimalisert for musikkundervisning på nett.

Litt om Sigrid Anita:
Sigrid 25, har mastergrad i Film musikk fra Pulse College, også kjent som det ikoniske Windmill Lane Studios i Dublin og en bachelorgrad i piano utøvende og produksjon ved London Centre of Contemporary Music i London. Hun har flere års erfaring med undervisning i Piano, Teori, Komposisjon og Produksjon. Hun komponerer også freelance musikk for Film og visuell media og har bl.a komponert musikk for Youtube kanalen SlapTV, dokumentaren 'The Human Aspect' og flere kortfilmer internasjonalt.

Musikk er et universalt språk og er derfor også veldig lærerikt, morsomt og inspirerende. Undervisningen er dermed tilpasset hver enkelt elev som ønsker å kunne spille, akkompagnere, komponere eller produsere egne låter. Undervisningen kan tas både på norsk og engelsk.

Undervisning i Komposisjon:
Dette er et tilbud dersom du vil komponere egen musikk eller komponere for en film eller annet visuelt. Det kan være alt fra akustisk til elektronisk musikk.

Komposisjons-undervisningen omfatter blant annet:
• Komposisjonsteknikker: Melodi, Harmoni, Form
• Analyse
• Instrumentasjon
• Produksjon (tillegg, etter ønske)

Sjanger:
Sigrid Anita har jobbet med flere forskjellige sjangre alt fra Piano: Rag-time, Blues, Funk, Gospel, Modal Jazz, Pop, Rock, Latin, Bossa Nova, Calypso og Klassisk. Til komposisjon for filmsjangrene: Skrekk, humor, thriller, dokumentar, romantikk og action.

Skriv en gjerne en uforpliktende melding til Sigrid Anita dersom du er interessert eller har noen spørsmål!

Underviser i følgende lokaler:
Nettundervisning hjemme hos deg selv

Pris:
183,33 kr. per. 20 minutt
275,00 kr. per. 30 minutt
366,67 kr. per. 40 minutt
550,00 kr. per. 60 minutt

Pris med klippekort:
10 klipp 5 % rabatt
15 klipp 7 % rabatt
20 klipp 10 % rabatt

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker en til en undervisning i komponering som nettkurs.