Litteratur for alle

Litteratur for alle driftes av Kirsten Muhle i et spirende samarbeid med flere.
Jeg brenner for å spre kunnskap om litteratur og kreativ skriving, gjerne i et helsefremmende perspektiv. Jeg holder sertifiseringskurs i leseledelse og for tiden zoomkurs i kreativ skriving – og en del andre morsomme ting også. Heng med!


Diktopplesning

Vi tilbyr diktopplesning, en kort og vakker opplevelse som varer i 20 minutter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 50 minutter Avtales kr  

Foredrag om Biblioterapi

Vi tilbyr foredrag om Biblioterapi. Foredraget om biblioterapi gir en grundig innføring i ulike former for biblioterapi og litteratur som egner seg spesielt godt for dette. Foredraget passer for alle og er spesielt egnet for helsepersonell og bibliotekarer, samt alle som er opptatt av emnet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter Avtales kr  

Foredrag om litteratur

Vi tilbyr foredrag om litteratur. Hvorfor leser vi? Hvilken betydning har litteratur for menneskene, og hva skjer med oss når vi leser litteratur? Foredraget om litteratur utforsker disse spørsmålene og tar for seg hvordan litteratur kan påvirke vår psykiske helse. Du får også boktips.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 50 minutter Avtales kr  

Høstkurs Skrivekurs: Å skrive for takknemlighet og refleksjon

Vi tilbyr høstkurs Skrivekurs. Å skrive for takknemlighet og refleksjon. Opplev en helhetlig tilnærming med skriving, lesing, refleksjon, meditasjon og målsetting. 6 lørdager à 2 t. i høst for dypere forståelse av helse, velvære og et balansert liv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 ganer à 2 timer 2600 kr  

Kunstnerforedrag

Vårt kunstnerforedrag gir innsikt i spennende kunstnere og forfattere som Erik Bye, Gertrude Stein, Cora Sandel og mange andre. Foredraget varer i 45 minutter og gir deg en unik innsikt i livene og kunsten til disse fascinerende menneskene.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 50 minutter Avtales kr  

Leselederkurs i metoden Shared Reading

Vi tilbyr leselederkurs i metoden Shared Reading. En litterær personlig og sosial opplevelse. Metoden Shared Reading går ut på å lese en skjønnlitterær tekst høyt i en gruppe, for så å samtale om teksten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager - 18 timer 4.000 kr  

Undervisning / foredrag om eldre og demente i skjønnlitteraturen

Vi tilbyr undervisning og foredrag om eldre og demente i skjønnlitteraturen. Dette foredraget tar for seg skjønnlitteratur som skriver om eldre og demenssykdom, og utforsker om det er mulig å forstå andre gjennom litteratur.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Undervisning / foredrag om psykisk helse i skjønnlitteraturen

Vi tilbyr undervisning og foredrag om psykisk helse i skjønnlitteraturen. Kan skjønnlitteraturen supplere innsikt til faglitteratur når det gjelder forståelse av menneskesinnet? Ja, det tror jeg.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter Avtales kr