KommakursKursarrangør: Arkitekst
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Skippergata 9, 0152 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 – 11:30
Varighet: 1/2 dag
Pris: 1.950
Neste kurs: 03.12.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kommakurs. Knapt noen feil er mer utbredt enn kommafeil. Et manglende eller feilplassert komma kan endre budskapet ditt totalt.

På dette kurset tar vi for oss kommareglene det syndes mest mot, og du får gjenoppfrisket skolegrammatikken. Dagen før kurset får du tilsendt en kommaquiz, som vi gjennomgår på kurset.

Lær å skrive effektivt og klart:
I våre skrivekurs lærer du hvordan du skal skrive for å få budskapet ditt effektivt og klart fram. Vi har praktisk rettede kurs som veksler mellom forelesning, dialog og arbeid med oppgaver. For å gjøre kursene så skreddersydde som mulig, jobber vi med kursdeltakernes egne tekster underveis i kurset.

Vi holder blant annet
• klarspråkskurs
• nynorskkurs
• kurs i skriving av stillingsannonser

Vi tilpasser oss dine ønsker:
Vi kommer til din virksomhet og holder enten halvdagskurs, dagskurs, todagerskurs eller workshoper – alt etter hva du ønsker. Vi holder også kortere foredrag om temaer knyttet til språk og skriving.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som skriver i jobben, både for deg som jobber i det private og i det offentlige.

Uttalelser

Kundekommentar Aftenposten
"Skrivekursene til Arkitekst er deilig praktiske, og deltakerne får nyttig kunnskap som de kan omsette til handling i det daglige. Arkitekst har bedret forståelsen av innholdet i annonser, åpnet øyne for utslitte klisjeer og gitt mot til å utfordre konvensjonene. Vi merker at kursene har forbedret kvaliteten på stillingsannonser i Aftenposten."

Trine Tøa Johnsen, seniorkonsulent, Aftenposten