Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Italiensk matkurs 1 - Farsert kyllingbryst, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med farsert kyllingbryst. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 2 - Lammefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med lammefile. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 3 - Helstekt indrefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med helstekt indrefilet. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 800 pr pers kr

Italiensk Pizza-kurs - minimum 12 personer

Du slutter med frossenpizza etter å ha lært å lage italiensk pizza hos oss. I løpet av kurset vil du lære om deigen, ingrediensene og ovns baking av verdens mest berømte rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 3 timer 600 pr pers kr

Olivenoljekurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr olivenoljekurs. Olivenolje står sentralt i det Italienske kjøkken og på dette kurset skal du lære om produksjon og klassifisering av gode olivenoljer. Vi smaker oss frem til olivenolje av ypperste kvalitet og får samtidig råd og tips om hvordan disse produktene brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 750 pr pers kr

Pastakurs - minimum 12 personer

Er pasta din store lidenskap, er dette kurset for deg. Pasta er et av grunnelementene i det Italienske kjøkken. På kurset lager du pasta fra grunnen av i flere varianter og med forskjellige sauser. Vi presenterer også en annen klassisk italiensk primo piatto: Risotto med sort trøffel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet ca 2 1/2 time 600 pr pers kr

Barnebursdag - sjokoladekurs

Vi organiserer barnebursdager. På barnebursdager har vi sjokoladeverksted, og viser sjokoladens historien på storskjerm. Barna lager marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 300 pr person kr
Stavanger Stavanger 2 timer 300 pr person kr

Pakke 1 - Tapasbuffet og sjokoladekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr tapasbuffet og sjokoladekurs for bedrifter eller større grupper. Etter å ha spist et deilig måltid med vår tapasbuffet inspirert fra hele verden, nytes en kopp kaffe mens sjokoladens historie blir presentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 4 - 5 timer 990 pr pers kr

Pakke 2 - Tapasbuffet og sjokoladeverksted - bedriftsinternt

Vi tilbyr tapasbuffet og sjokoladeverksted for bedrifter eller større grupper. Etter å ha spist et deilig måltid med vår tapas inspirert fra hele verden, nytes en kopp kaffe mens sjokoladens historie blir presentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3 timer 790 pr pers kr

Pakke 3 - Sjokoladeverksted med lunsj - bedriftsinternt

Vi tilbyr sjokoladeverksted med lunsj for bedrifter eller større grupper. Etter å ha spist god mat, nytes en kopp kaffe mens sjokoladens historie blir presentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 490 pr pers kr

Sjokoladekurs for barn

Vi tilbyr sjokoladekurs for barn i aldersgruppen fra 5 - 12 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1,5 time 150 pr person kr
Stavanger Stavanger 1,5 time 150 pr person kr

Start med sjokolade

Vi tilbyr kurset start med sjokolade. Et viktig startkurs for både hobbykokker og kokker med fagbrev. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3,5 timer 750 kr
Haugesund Haugesund 3,5 timer 750 kr
Kristiansand Kristiansand 3,5 timer 750 kr
Sandnes Sandnes 3,5 timer 750 kr
Stavanger Stavanger 3,5 timer 750 kr

Teambuilding - Sjokoladekurs

Vi tilbyr sjokoladekurs som teambuilding for firmaer, foreninger, venner og grupper. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 6 typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3,5 time 650 pr person kr

Teambuilding - Sjokoladeverksted med sjokoladefontene

Vi tilbyr sjokoladekurs som teambuilding i sjokoladeverksted med sjokoladefontene for firmaer, foreninger, venner og grupper. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 450 pr person kr

Utdrikkingslag med sjokoladekurs

Vi tilbyr utdrikkingslag med sjokoladekurs i Sandnes. Kaffe nytes mens sjokoladens historie blir presentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 450 pr person kr
Stavanger Stavanger 2 timer 450 pr person kr

Videregående sjokoladekurs

Vi tilbyr videregående sjokoladekurs. På dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), noen enkle og noen mer avanserte. Videre lager vi sommerfugler i sjokolade og deres egne sjokoladeplater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3,5 timer 750 kr
Stavanger Stavanger 3,5 timer 750 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store dessertkurset

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store kurset om desserter - For bedrifter og større grupper

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Skalldyr- bonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vi forbereder konfekt og juledesserter

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vin og dessert kurs

Vin og dessert: søtt eller salt til dessetviner, med 5 forkjellige små franske kaker og 2 forkjellige oster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 450 kr

Vin og dessert kurs - bedriftsinternt

Vin og dessert: søtt eller salt til dessetviner, med 5 forkjellige små franske kaker og 2 forkjellige oster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 450 kr

Vin og Matkurs

Vin & Mat kurset er en ypperlig mulighet til å samle familie, gode venner og kollegaer til en hyggelig og lærerik stund. Alt er mulig! Vi har forskjellige forslag, skal maten lages i eget lokale, hjemme eller i en lavo ute i skogen - intet problem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1-3 timer 1.000 kr

Vin og Matkurs - bedriftsinternt

Vin & Mat kurset er en ypperlig mulighet til å samle familie, gode venner og kollegaer til en hyggelig og lærerik stund. Alt er mulig! Vi har forskjellige forslag, skal maten lages i eget lokale, hjemme eller i en lavo ute i skogen - intet problem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1-3 timer 1.000 kr

Vin og ost

Vin og ost. Alltid en klassiker, og her er mulighetene mange

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo fra 300 pr pers kr

Vin og ost - bedriftsinternt

Vin og ost. Alltid en klassiker, og her er mulighetene mange

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet fra 300 pr pers kr

Vinkurs: Vin og Tapas

Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 350 kr

Vinkurs: Vin og Tapas - bedriftsinternt

Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 350 kr

Bakekurs

Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 1.500 kr

Dumplingkurs

Dette dumplingskurset vil gi deg muligheten til å invitere til autentisk kinesisk Dim Sum- lunsj hjemme hos deg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 29.04.2017 4 timer29.04.2017 1295 kr

Fisk & skalldyr kurs

Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2017 4 timer08.05.2017 1.295 kr

Grillkurs

Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.04.2017 (+2) 4 timer22.04.2017 (+2) 1.295 kr

Italiensk matkurs

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 03.04.2017 4 timer03.04.2017 1.295 kr

Matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La belle vie en France (Fransk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La belle vie en France, Fransk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La Dolce Vita (Italiensk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La Dolce Vita, Italiensk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaker fra havet

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaker fra havet. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Pizzakurs

Lær å lage italienske pizza av en danske og nordmann med kartofler og kokte poteter i blodet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sous vide-kurs

Sous vide er en sublim metode for tilberedning av mat. Teknikken med å vakuumere en råvare og tilberede den i et vannbad gir guddommelige smaksopplevelser. Bruker man Sous vide-metoden riktig, vil tørr smakløs fisk, overstekt hard biff og vasne grønnsaker kun være vage minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sushi kurs

Sushi er «vanskelig lett» å lage. Mange tror det handler om å ikke koke eller steke fisken». Men på vårt sushikurs kan deltageren lære hvordan man tilbereder «toppinger» som både kokt, stekt eller fritert. På kurset tilberedes sushi med både fisk, kjøtt, egg og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordre Aker Oslo, Nordre Aker 4 timer 1.295 kr

Tapas kurs

Vi tilbyr Tapaskurs. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.04.2017 4 timer29.04.2017 1.295 kr

Thaimat kurs

Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.03.2017 (+1) 4 timer27.03.2017 (+1) 1.295 kr

Vin & matkurs

Hvordan finne rett drikke? Vår vinmann Frode Hofstad har en mangfoldig bakgrunn som vinsmaker og skribent, og elsker å formidle kunnskap om vin gjerne sammen med noen gode historier. Det er mulig å få noen erfaringer som kan gjøre det lettere å velge rett ved neste hyggelige anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.05.2017 (+1) 4 timer06.05.2017 (+1) 1.295 kr

Matkurs Generelt

På dette kurset lærer du det grunnleggende om både forretter, hovedretter, sauser, tilbehør og desserter, og vi benytter alltid råvarer fra den gjeldende sesongen. Dette matkurset koster kr 1300,- pr pers, inkl 3-retters meny.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 22.04.2017 1 dag22.04.2017 1.300 kr

Temakurs - Dessert

Vi tilbyr temakurs temakurs - Dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Saus og kraft

Vi tilbyr temakurs temakurs - saus og kraft .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs temakurs - viltmat .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Raw Food for alle - Minimum 4 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 4 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 4 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 4 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 4 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere av søtt+salt

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere av søtt+salt

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere av søtt+salt

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.