Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Kokkekurs - Inspirasjon & entusiasme

Vår erfaring er at gjestene elsker å få være med på kjøkkenet! Er dere en god gjeng, er dette en opplevelse! (Min. 20 stk.)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Konferanselokaler for bedrifter - bedriftsinternt

Våre lokaler er godt egnet for kurs, kick-off møter eller mindre konferanser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Konferanselokaler for bedrifter eller større grupper

Våre lokaler er godt egnet for kurs, kick-off møter eller mindre konferanser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Baking med gamle kornsortar

Kurset vil gje ei innføring i gamle kornsortar enkorn, emmer, spelt, bygg, rug, havre. Vi går gjennom bakemetodar med bruk av gjær, surdeig og spontanheving. Vi brukar og tid på forarbeid og behandling av ymse ingrediensar i brød – i tillegg til korn og mjøl

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 3.700 kr

Fisk, tilbereding av fisk og andre skattar frå havet

Bli kjent med og få et mer sunt og bevisst forhold til sjømat, lære grunnleggende teknikker, tilbehør, et innblikk i restaurantverden og bli en mesterkokk hjemme på kjøkkenbenken

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 22 timer 3.700 kr

Pølser av alle slag

På dette kurset skal vi lage fleire slag pølser, både middagspølser og spekepølser. Kjøt frå vilt, elg og hjort, og kjøt frå storfe, lam og svin. Nokre pølser blir røykte I badstoga på Raulandsakademiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 22 timer 3.700 kr

Sjokolade, grunnkurs.

Mål:Å lære å lage kvalitetssjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 3.700 kr

Sjokolade, påbyggingskurs

Mål:Å lære å lage kvalitetssjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 3.700 kr

Viltkjøt, partering og tilbereding

Mål: Du lærer standard partering og tar ut steiker, biffar, filetar og grytekjøt. Av kjøtet lagar vi pølser, hjorterull, pinnekjøt av hjort m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 22 timer 3.700 kr

Matkurs Generelt

På dette kurset lærer du det grunnleggende om både forretter, hovedretter, sauser, tilbehør og desserter, og vi benytter alltid råvarer fra den gjeldende sesongen. Dette matkurset koster kr 1300,- pr pers, inkl 3-retters meny.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Dessert

Vi tilbyr temakurs temakurs - Dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Saus og kraft

Vi tilbyr temakurs temakurs - saus og kraft .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs temakurs - viltmat .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 07.01.2017 07.01.2017 1.500 kr

Fiskekurs

Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 04.01.2017 (+1) 3 timer04.01.2017 (+1) 1.900 kr

Grunnkurs i saus

En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 11.01.2017 (+3) ca 3 timer11.01.2017 (+3) 1.200 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 10.01.2017 ca 3-4 timer10.01.2017 1.500 kr

Julemat og vin i kombinasjon

Julemat og vin i kombinasjon , med Mathallens vinklubb. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 3 timer 1.750 kr

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 18.01.2017 3 timer18.01.2017 1.500 kr

Mat og vin i kombinasjon

Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 03.02.2017 (+1) 3 timer03.02.2017 (+1) 1.775 kr

Matkurs - Biff og Bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 11.02.2017 3 timer11.02.2017 1.500 kr

Matkurs - To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 21.01.2017 (+1) 3 timer21.01.2017 (+1) 1.500 kr

Matkurs - Vær gjest i ditt eget selskap

Gjør selskapet til en lek. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan forberede ditt selskap og sørge for at gjennomføringen blir stressfri. Sammen forbereder vi en treretters middag for seks personer. Du får med deg saus og garnityrer hjem etter kurset, hovedråvarene handler du sel

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 01.02.2017 3 timer01.02.2017 1.250 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 23.02.2017 3 dager23.02.2017 6.900 kr

Ost og vinkurs

Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 2 timer 900 kr

Pastakurs

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kanlage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 05.01.2017 (+1) ca 3 time05.01.2017 (+1) 1.250 kr

Sauseskolen del 2

I del to av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom fem ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan ca 3 1/2 timer 1.200 kr

Sjømat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademis dyktige kokker og vinkelnere gir deg en innføring i hvordan du best kombinerer sjømat og vin gjennom et demonstrasjonskurs på tre timer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 03.02.2017 3 timer03.02.2017 1.900 kr

Sushikurs

Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lagesushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 06.01.2017 (+1) ca 3 time06.01.2017 (+1) 1.200 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vinter

Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss høstens fruktbare og gavmilde matfat og lærer hvordan man best utnytter råvarene den tilbyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 24.01.2017 4 timer24.01.2017 1.900 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store dessertkurset

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store kurset om desserter - For bedrifter og større grupper

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Skalldyr- bonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vi forbereder konfekt og juledesserter

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 15.12.2016 1 kveld15.12.2016 1.150 kr
Stavanger Stavanger 15.12.2016 1 kveld15.12.2016 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vin og dessert kurs

Vin og dessert: søtt eller salt til dessetviner, med 5 forkjellige små franske kaker og 2 forkjellige oster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 450 kr

Vin og Matkurs

Vin & Mat kurset er en ypperlig mulighet til å samle familie, gode venner og kollegaer til en hyggelig og lærerik stund. Alt er mulig! Vi har forskjellige forslag, skal maten lages i eget lokale, hjemme eller i en lavo ute i skogen - intet problem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1-3 timer 1.000 kr

Vin og ost

Vin og ost. Alltid en klassiker, og her er mulighetene mange

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo fra 300 pr pers kr

Vinkurs: Vin og Tapas

Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 350 kr

Bakekurs

Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.01.2017 (+1) 7 timer17.01.2017 (+1) 1.500 kr

Fisk & skalldyr kurs

Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.02.2017 4 timer06.02.2017 1.295 kr

Grillkurs

Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.03.2017 4 timer25.03.2017 1.295 kr

Hverdagsmat på 1-2-3, la barna få være med

Hverdagsmat på 1-2-3, la barna få være med" Hvordan kan du involvere barna i matlagingen, også i en travel hverdag? Hvordan kan du planlegge ukesmenyen så hverdagen går opp?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.02.2017 4 timer11.02.2017 1.295 kr

Italiensk matkurs

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 09.01.2017 4 timer09.01.2017 1.295 kr

Mat fra Levanten - Arabiske netter

Middagsbordet fra Levanten er en lang sjenerøs fest full av fargerike Meze (tapas). Dette er retter som toppes med olivenolje, nøtter, og herlige friske urter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.250 kr

Matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La belle vie en France (Fransk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La belle vie en France, Fransk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La Dolce Vita (Italiensk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La Dolce Vita, Italiensk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaker fra havet

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaker fra havet. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Pizzakurs

Lær å lage italienske pizza av en danske og nordmann med kartofler og kokte poteter i blodet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sous vide-kurs

Sous vide er en sublim metode for tilberedning av mat. Teknikken med å vakuumere en råvare og tilberede den i et vannbad gir guddommelige smaksopplevelser. Bruker man Sous vide-metoden riktig, vil tørr smakløs fisk, overstekt hard biff og vasne grønnsaker kun være vage minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sushi kurs

Sushi er «vanskelig lett» å lage. Mange tror det handler om å ikke koke eller steke fisken». Men på vårt sushikurs kan deltageren lære hvordan man tilbereder «toppinger» som både kokt, stekt eller fritert. På kurset tilberedes sushi med både fisk, kjøtt, egg og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordre Aker Oslo, Nordre Aker 16.01.2017 4 timer16.01.2017 1.295 kr

Tapas kurs

Vi tilbyr Tapaskurs. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.01.2017 4 timer23.01.2017 1.295 kr

Thaimat kurs

Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.01.2017 (+1) 4 timer04.01.2017 (+1) 1.295 kr

Vin & matkurs

God vin, god mat og gode historier kan oppleves på matkurs.no. Vår vinmann John Henrik Schreiner kan vin. Han kan mat. Dessuten behersker John kunsten å fortelle historier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.02.2017 4 timer04.02.2017 1.295 kr

Bursdagsfeiring - Bursdag 1 - Marsipan party

Vi organiserer barnebursdager ved ledig kapasitet. Vi lager forskjellige søte og tøffe figurer i marsipan. Hvilke figurer vi lager og hva som læres bort tilpasses alderen på deltakerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 300 pr barn kr

Bursdagsfeiring - Bursdag 2 - Cupcake party

Vi pynter muffins / Cupcakes med sjokoladefrosting og marsipan. Vi lærer hvordan marsipan farges. Og så vises et par forskjellige måter å froste muffins / cupcakes, samt at vi lager enkel pynt i marsipan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 300 pr barn kr

Bursdagsfeiring - Bursdag 3 - Kakeparty 1

To og to barn pynter sammen en flott sjokoladekake med marsipan. Kakene er ferdig fylt med sjokoladesmørkrem og trukket med marsipan. Vi lærer hvordan man lager flotte pyntekanter, enkle blomster og figurer. Hva som læres bort tilpasses alderen på deltakerne. Passer for barn fra 10 år og oppover.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 400 pr barn kr

Bursdagsfeiring - Bursdag 4 - Kakeparty 2

Vi organiserer barnebursdager. Hvert barn pynter en flott sjokoladekake med marsipan. Vi lærer hvordan man fyller og legger marsipan på kaken, samt lager flotte pyntekanter, enkle blomster og figurer. Hva som læres bort tilpasses alderen på deltakerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3 timer 500 pr barn kr

Kakedekorering - Trio of Roses

Spiselige roser kommer i alle former og størrelser, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne! Bli med oss på vår “Trio av roser” kurs hvor du vil lære tre forskjellige måter å lage sukkerpasta- og marsipanroser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 4 - 5 timer 900 kr

Kakedekorering Basic

Her vil du lære grunnleggende teknikker for å dekorere en kake. Når kaken er ferdig får du ta den med deg hjem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 4 timer 750 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.