Kurs i hverdagsmat

12 Kjappe - - måltider for folk i tidsklemme

Vi tilbyr 12 Kjappe - - måltider for folk i tidsklemme!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 22.03.2017 3 kvelder22.03.2017 1.500 kr

Digg - Lær å lage noe godt til helga!

Digg er et matkurs for deg som ikke kan la fredagen komme tidlig nok! Dette er et realt kurs i skikkelig Comfort-food, der fredagstacoen skal få knalltøff konkurranse – og lavkarbo et fremmedord!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 01.03.2017 3 kvelder01.03.2017 1.500 kr

Thaimat - Lær å lage hjemmelaget

Vi tilbyr Thaimat - Lær å lage hjemmelaget

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 27.02.2017 3 kvelder27.02.2017 1.500 kr

Kokkekurs - bedriftsinternt

Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.200 pr person kr

Selskap - for grupper på minimum 10 personer

Vi arrangerer alle typer selskap i våre egne lyse og hensiktsmessige festlokaler i Vika, i nær tilknytning til det store kjøkkenet. Alt kan overlates til oss, vi har lang erfaring med alle slags selskaper og skreddersyr kvelden i samråd med deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere av søtt+salt

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere av søtt+salt

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere av søtt+salt

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Fermentert mat og kombucha

I nyere tid har fermentert mat begynt å forsvinne fra kostholdet vårt. Sylteagurk og surkål lages nå med eddik i stedet for laktofermetering med salt.Vin, øl og ost pasteuriseres, og dermed drepes alle de gode bakteriene vi trenger for å opprettholde helsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag 1.595 kr

Levende mat som medisin: Sushi, lasagne & pizza

Middag er for mange etterhvert en utfordring hvis man ønsker å holde seg til et rawfood alternativ. Smoothie og salat kan fort føles kjedelig og ofte ønsker man at en rawfood middag skal gi litt mere “vomfylleffekt.”

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 4 timer 1.595 kr

Levende mat trinn 1 - Raw food detox juice, spirer og dressing

På kurset får du en innføring i juice og rawfood, og de grunnleggende prinsipper for å komme i gang med levende mat i hverdagen. Hovedfokuset er hvordan man på en enkel måte kan implementere juice og levende mat i kosten for å øke sitt daglige næringsinntak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 15.03.2017 1 kveld15.03.2017 1.690 kr

Levende mat trinn 2 - Melk, brød & pålegg

På dette kurset får du en innføring i levende mat som medisin fra lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 3 timer 1.595 kr

Dumplingkurs

Dette dumplingskurset vil gi deg muligheten til å invitere til autentisk kinesisk Dim Sum- lunsj hjemme hos deg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 29.04.2017 4 timer29.04.2017 1295 kr

Fisk & skalldyr kurs

Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.03.2017 (+1) 4 timer06.03.2017 (+1) 1.295 kr

Grillkurs

Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.03.2017 (+3) 4 timer25.03.2017 (+3) 1.295 kr

Italiensk matkurs

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.02.2017 (+1) 4 timer25.02.2017 (+1) 1.295 kr

Pizzakurs

Lær å lage italienske pizza av en danske og nordmann med kartofler og kokte poteter i blodet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.02.2017 4 timer27.02.2017 1.295 kr

Sous vide-kurs

Sous vide er en sublim metode for tilberedning av mat. Teknikken med å vakuumere en råvare og tilberede den i et vannbad gir guddommelige smaksopplevelser. Bruker man Sous vide-metoden riktig, vil tørr smakløs fisk, overstekt hard biff og vasne grønnsaker kun være vage minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Thaimat kurs

Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.03.2017 (+1) 4 timer27.03.2017 (+1) 1.295 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. På våre matlagingskurset lærer du om italiensk matkultur med utgangspunkt i matretter med sterke lokale tradisjoner, men som likevel er mindre kjente i utlandet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 980 kr

Grunnkurs i saus

Vi tilbyr grunnkurs i saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.02.2017 (+4) ca 3 timer28.02.2017 (+4) 1.250 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Vi tilbyr grunnkurs i tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.04.2017 (+1) ca 3 - 4 timer18.04.2017 (+1) 1.500 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 18.04.2017 ca 4 timer18.04.2017 1.900 kr

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Matkurs - Biff og Bayer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.03.2017 (+2) 3 timer10.03.2017 (+2) 1.500 kr

Matkurs - To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.02.2017 (+2) 3 timer25.02.2017 (+2) 1.500 kr

Matkurs - Vær gjest i ditt eget selskap

Vi lærer deg hvordan du enkelt kan forberede ditt selskap og sørge for at gjennomføringen blir stressfri. Sammen forbereder vi en 3-retters middag for seks personer. Du får med deg saus og garnityrer hjem etter kurset, hovedråvarene handler du selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.250 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.02.2017 (+1) 3 dager23.02.2017 (+1) 6.900 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 27.06.2017 ca 3 timer27.06.2017 1.250 kr

Sauseskolen del 2

I del 2 av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom 5 ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene. I løpet av 3 timer er du selv med og lager sausene og lærer teknikken bak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.04.2017 ca 3 1/2 timer05.04.2017 1.250 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vinter

Vi tilbyr matkurs med 4 årstider. Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vinterens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 1.900 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vår

Vi tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vårens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene. April, siste måned med R i navnet og vi henter opp alt det beste fra havet. Vi tar i tillegg for oss tradisjonell vårmat som lam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 04.04.2017 ca 4 timer04.04.2017 1.900 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.