Kurs i slakting og partering

Slaktekurs

Vi tilbyr slaktekurs. Det finnes mange måter å partere og dele et dyr. Om det er elg, rådyr, hjort eller rein er muskelgruppene og oppbyggingen den samme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika
Oslo, Hovseter Oslo, Hovseter

Slakt og parteringskurs

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr
Horten Horten 1.000 kr
Telemark Telemark 1.000 kr

1/2 gris til jul

Vi tilbyr matkurset «1/2 gris til jul» for alle som ønsker å lære hvordan man kan ta vare på en halv gris og videreforedler kjøttet. Vi parterer en halv gris og lager sylte, pølser og leverpostei. Alle får med selvlaget julemat hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag 1.550 kr

Viltkjøt, partering og tilbereding

Mål: Du lærer standard partering og tar ut steiker, biffar, filetar og grytekjøt. Av kjøtet lagar vi pølser, hjorterull, pinnekjøt av hjort m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 22 timer 3.700 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.