Fisk og skalldyr - Matkurs

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyr- bonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 04.03.2017 1 dag04.03.2017 1.300 kr

Kokekurs

Velkommen til DU GODESTE matkurs. Her kan du lære enkle, gode komposisjoner du lett kan lykkes med, både til hverdags og til fest, gjennom rasjonelle tilberedningsmetoder og ved å finne fram til de balanserte og gode smakene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 timer 1.600 kr

Matkurs for barn sammen med en besteforelder, forelder, en voksen

Til disse kursene inviterer barnet med seg en forelder, besteforelder eller annen voksen, for sammen å lære noen enkle retter laget fra bunnen av, med gode, friske råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.200 kr

Torskeaften

Econa Telemark inviterer medlemmer med følge til årets Torskeaften. Fjorårets arrangement var som alltid en stor suksess i historiske lokaler hos Sjømannsforeningen i Brevik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 03.02.2017 1 kveld03.02.2017 400 kr

Havets delikatesser

Smakfulle fiskeretter med fokus på sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 28.02.2017 3 kvelder28.02.2017 1.500 kr

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Bli god på fisk

Kurset «Bli god på fisk» passer for alle som ønsker å lære hvordan man håndterer og tilbereder fisk og fiskeretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 04.02.2017 1 dag04.02.2017 1.250 kr

Fisk & skalldyr kurs

Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.02.2017 4 timer06.02.2017 1.295 kr

Matkurs for bedrifter - Smaker fra havet

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaker fra havet. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Sous vide-kurs

Sous vide er en sublim metode for tilberedning av mat. Teknikken med å vakuumere en råvare og tilberede den i et vannbad gir guddommelige smaksopplevelser. Bruker man Sous vide-metoden riktig, vil tørr smakløs fisk, overstekt hard biff og vasne grønnsaker kun være vage minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sushi kurs

Sushi er «vanskelig lett» å lage. Mange tror det handler om å ikke koke eller steke fisken». Men på vårt sushikurs kan deltageren lære hvordan man tilbereder «toppinger» som både kokt, stekt eller fritert. På kurset tilberedes sushi med både fisk, kjøtt, egg og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordre Aker Oslo, Nordre Aker 4 timer 1.295 kr

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.