Teambuilding - Matkurs i Uthuset der gjestene lager maten selv



Kursarrangør: Grillkongen Craig
Sted: Uthuset på Våland
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Hafrsfjordtgt. 23, 4010 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs. Velkommen til Uthuset!

Vårt mest populært kurs! Når alle gjestene er kommet tar vi en gjennomgang av kvelden: praktiske detaljer, tips og råd, og informasjon om hva som skal skje. Vi deler gjestene i flere lag, og hvert glag får vanligvis 3 oppskrifter hver som de skal lage (minimum 12 - 15 oppskrifter totalt): kjøtt, sjømat, grønnsaker, salater, sauser. Noen av rettene spiser gjestene mens de jobber, og resten spares opp til en stor buffé senere på kvelden. Etter hovedspisingen er det alltid en god dessert til kaffen.

Kursene strekker seg i tema fra italiensk og meksikansk til cajun / creole - og selvsagt grilling. Vi har inngått et samarbeid med Per Alfred Undheim og kan nå tilby bedriftskurs i Uthuset. Per Alfred er lærer for kokkeelevene på Jåttå vgs, han har blant annet hatt ansvar for Gladmatskolen og han har jobbet mye sammen med oss under tidligere kurs i Uthuset. Per Alfred er enormt kunnskapsrik og flink til å holde kurs.