Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Bli med på kurs i konditorfagets kunst - nybegynner eller profesjonelle - alle er velkommen. Kursene holdes av Raphaël Macpabro, chef pâtissier fra Paris med tyve års erfaring. Privat kurs til hjem, mulig via nettsiden. +1200 kr Kursene holdes hos Norsk Restaurantskole på Grønland i Oslo. +1000
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Vi tilbyr kurs i fermentering av mat og drikke. På mine kurs vil du lære litt om dette og selv få lage deg fermentert mat som du tar med hjem.
Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.
På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.
Vi lager tapas. Her lager vi tapas 3 kvelder. Du vil få kyndig veiledning i kunsten å lage fristende fingermat.