Matkurs - viltmat

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs temakurs - viltmat .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Kokkekurs

Lær deg å lage mat i fantastiske omgivelser. 1 dags kurs, med mat inkludert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Selje Selje 1 dag 950 kr

Viltkjøt, partering og tilbereding

Mål: Du lærer standard partering og tar ut steiker, biffar, filetar og grytekjøt. Av kjøtet lagar vi pølser, hjorterull, pinnekjøt av hjort m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 22 timer 3.700 kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Sous vide-kurs

Sous vide er en sublim metode for tilberedning av mat. Teknikken med å vakuumere en råvare og tilberede den i et vannbad gir guddommelige smaksopplevelser. Bruker man Sous vide-metoden riktig, vil tørr smakløs fisk, overstekt hard biff og vasne grønnsaker kun være vage minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Med fryseren full av viltkjøtt

Buler din fryser av stykningsdeler du ikke får brukt opp. Ønsker du inspirasjon til nye bruksområder. Kurset «Med fryseren full av kjøtt» passer for alle som ønsker å utvide bruksmulighetene på storvilt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 21.01.2017 1 dag21.01.2017 1.250 kr

Partering og slakting

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1.000 kr

Viltmatkurs

Kurs i matlaging av vilt går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat,slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr
Telemark Telemark 1 kveld 3.000 kr
Vestfold Vestfold 1 kveld 3.000 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.