Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi vil være kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke. Det være seg HORECA, mat/drikkeimport og -industri og matbransjefolk. Men også for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

90 minutter om vin, uformell og lærerik kveld med fokus på bobler

Velkommen til en uformell vinkveld i regi av Kulinarisk Akademi og Mathallens vinklubb. Vi inviterer relevante gjester og tar for oss ulike temaer fra vinens verden. Vi snakker løst og fast om produksjon av vin og tar for oss kjente myter, halvsannheter og fun facts om vin.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 timer 195 kr

Boblende lunsj

Vi tilbyr kurs i boblende lunsj. I løpet av 2 - 3 timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.03.2017 (+2) ca 3 timer11.03.2017 (+2) 1.500 kr

Fiske matkurs

Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 21.03.2017 3 timer21.03.2017 1.900 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner. Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling. Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.05.2017 (+3) ca 4 timer23.05.2017 (+3) 1.900 kr

Grunnkurs i saus

Vi tilbyr grunnkurs i saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.02.2017 (+4) ca 3 timer28.02.2017 (+4) 1.250 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Vi tilbyr grunnkurs i tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.04.2017 (+1) ca 3 - 4 timer18.04.2017 (+1) 1.500 kr

Grunnkurs i ølbrygging

Vi tilbyr grunnkurs i ølbrygging. For å brygge et godt øl er det viktig med god grunnkunnskap. En rask og grundig måte å tilegne seg denne kunnskapen på er å delta på et bryggekurs.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.04.2017 ca 3,5 timer01.04.2017 1.090 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 18.04.2017 ca 4 timer18.04.2017 1.900 kr
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.