RawFood til hverdag og fest



Kursarrangør: Funky Fresh Foods
Sted: Et godt kjøkken sentralt i byen
          Hordaland, Bergen
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: kl 10:00 - 17:00
Varighet: 2 dager
Pris: fra 7.000

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Vi byr på spennende alternativ til både frokost, lunsj og middag, og gjør 5 om dagen til en smaksansenes fest. Vi begynner med enkle smoothies, den perfekte frokost eller som mellom-måltid, og fortsetter med spennende salater og smaksmettede dressinger og sauser, som kan serveres med kjøtt eller fisk.

Vi fortsetter med gourmet måltider utover det vanlige med krydret gryterett, asiatiske vårruller med hjemmelaget søt chilisaus, en varmende suppe og vegetar Sushi Gourmet.

Og selvfølgelig – fantastisk gode desserter med paier og sjokoladekake i flere varianter. Alle desserter er uten sukker, gluten, og meieriprodukter. Vi utforsker næringsrike, alminnelige og eksotiske råvarer som gjør det enkelt å bringe levende mat med inn i hverdagens kosthold.

Underveis leker vi med den variasjon av råvarer og muligheter som moderne rå-mat tilbyr, og gir godt med plass for samtaler mellom deltagerne og kursleder. Du lærer noen enkle grep med mat som kan forberedes i helgen, som gjør det enkelt å lage næringsrike og sunne middagsretter til hele familien gjennom uken.

Dette får du gjennom kurset:
• En innføring i hvordan du lager smakfull, næringsrik og spennende mat med mye frukt, bær, grønt, nøtter og frø, på helt nye måter. Kan spises som egne måltider, eller sammen med kjøtt eller fisk. 5 om dagen blir en drøm etter dette kurset.
• Frokost, mellommåltid og aftensmat med Smoothies, Sorbet-is, Granola(frokostblanding) og Shakes.
• Fantastiske desserter som sjokolade- og gulrotkake, sjokoladebarer og iskake med sunne ingredienser.

Kursavgiften inkluderer:
6 måltider, alle råvarer og over 20 deilige retter + dressinger, sauser og dip´er som tilbehør. Egen oppskriftsmappe med mange råmat-retter, Grønn Smoothie heftet og boken Mat mot Kreft. Velkommen til et inspirerende kurs med mat som over tid vil endre energinivået og overskuddet ditt!

Målgruppe for kurset

Dette kurset egner seg for deg som liker å lage mat og vil lære nye måter å få inn flere sunne og naturlige råvarer i kostholdet på. Det egner seg også godt for deg som ikke liker å lage mat, og som derfor har lett for å velge ferdigmat og halvfabrikata.

Antall Fra 3-10 personer