Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg - i.h.t. håndbok 301, arbeid på og ved veg fra Statens Vegvesen. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 og 3, ihht. håndbok 301, arbeid på og ved veg fra Statens Vegvesen. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke, se definisjonen på vegarbeid.
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 2. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling teorikurs 3. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Arbeid på eller ved vei krever kunnskap om sikkerhet og regelverk for å unngå ulykker. Dette kurset gir deg innsikt i riktig varsling, sikring og ansvar, samt hvordan du planlegger arbeidet effektivt. Målet er tryggere arbeidsforhold og bedre trafikkavvikling i tråd med gjeldende lover.
Vi tilbyr kurs i arbeid i høyden og/eller personløfter A+B+C. Dette er 2 kurs som kjøres samme dag. Dersom du ønsker å delta på kun ett av kursene, er dette også mulig. Ta kontakt med oss.
Kurset er delt inn i 4 deler (moduler). Modul 1 handler om grunnkunnskap for førere av kraner, trucker, masseforflytningsmaskiner og diverse annet arbeidsutstyr. Modul 2 er en fagdel som omhandler masseforflytningsmaskiner. Her går vi gjennom:
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
Vi tilbyr digitalt gassmålingskurs. Målsettingen er at kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr oppdateringskurs om STCW passasjer- og krisehåndtering som e-læring. Kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart. Oppdateringskurset gjennomføres iht Sjøfartsdirektoratets revidert emneplan datert 22.05.2018.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW security duties (A-VI/6-2). Kurset gjennomføres i sin helhet som e-læringskurs med en avsluttende on-line eksamen. Heve kompetansenivået og bidra til økt årvåkenhet hos sjøfolk med særskilte plikter innen maritim security.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden (industri) som nettkurs. Tyngdeloven er den viktigste loven å forholde seg til når det gjelder sikkerhet ved arbeid i høyden. Dette høres kanskje selvfølgelig ut, men fall og fallende gjenstander er to av de hyppigste skadeårsakene i norsk næringsliv.
Vi tilbyr kurs i dokumentert sikkerhetsopplæring : Håndholdt verktøy og bygningssaker - nettkurs. Kurset gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll av de aktuelle verktøyene.
Vi tilbyr gass sikkerhetskurs som nettkurs. Det eksisterer krav til dokumentert kompetanse for alle som direkte eller indirekte jobber med farlig stoff, herunder alle typer gasser.
Vi tilbyr kurs om sikker bruk av kjemikalier som nettkurs. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden. Kurset gir en innføring i regelverk og bruk av utstyr, og det passer godt for arbeidsgivere og ledere som skal føre tilsyn med arbeid i høyden. De som skal arbeide i høyden, må også ta de spesifikke kursene innen den type utstyr som skal benyttes i arbeidet.
We provide digital fall protection teori course in english. The course gives insights into fall theory and common fall protection methods and equipment. It raises safety awareness and helps prevent accidents and injuries at the workplace.
Vi tilbyr kurs i fallsikring teori som nettkurs. Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett. Det er bygd opp i moduler med film, tekst og bilder.
Vi tilbyr kurs i fallsikring teori som nettkurs på polsk. Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett. Det er bygd opp i moduler med film, tekst og bilder.
Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig verktøy. Dette kurset gir teoretisk opplæring i samsvar med forskriftens krav. Arbeidsgiver må i etterkant dokumentere praktisk opplæring for å dekke forskriftens krav til både teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr nettbasert kjemikaliekurs. Kurs i kjemikaliehåndtering skal sørge for at deltakerne får kunnskap om håndtering av kjemikalier slik at de etter endt kurs kan håndtere kjemikalier på en forsvarlig måte og i henhold til de kravene myndighetene stiller i lov og forskrifter.
Vi tilbyr nettbasert kurs om montering av stillas opp til 5 meter med fallsikring teori. Teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv over to meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr nettkurs om montering av stillas opp til 9 meter med fallsikring. Kurset gir teoretisk opplæring i samsvar med forskriftens krav. Arbeidsgiver må i etterkant dokumentere tilstrekkelig praktisk opplæring (15 timer) for å dekke forskriftens krav til både teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr nettbasert kurs om sikkerhet på arbeidsplassen, bygg og anlegg. På norske arbeidsplasser stilles det strenge krav til sikkerhet gjennom lover og forskrifter. Likevel skjer det fortsatt uhell og alvorlige ulykker, spesielt innen bygg- og anleggssektoren.
Vi tilbyr nettbasert kurs på engelsk om sikkerhet på arbeidsplassen, bygg og anlegg. På norske arbeidsplasser stilles det strenge krav til sikkerhet gjennom lover og forskrifter. Likevel skjer det fortsatt uhell og alvorlige ulykker, spesielt innen bygg- og anleggssektoren.
We provide digital course about use of hand & power tools in english. The course provides a basic introduction to the safe use of dangerous small tools such as angle grinders, miter saws, bolt guns and nail guns.
Målet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Krav til opplæring for de som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger. Fra 24. august 2023 må alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger ha fullført opplæring i sikker bruk med godkjente resultater. Opplæringen må kunne dokumenteres.