Tur og leir i Ås

I kategorien tur og leir finner du kurs, opplæring eller arrangementer med utgangspunkt i den norske naturen. Nordmenn er glad i å gå på tur og bevege seg rundt i naturen på forskjellige slags måter. Her finnes tilbud som for eksempel; canyoning, bretur, fjellsportkurs, røykbadstu, villmarskcamp, villmarksleir, leirskole, grotteturer, issikkerhetskurs osv. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til finne det du er på jakt etter.

Grunnleggende turlederkurs

Er du klar for å ta spranget? Liker du å være på tur og ta ansvar? Dette er et kurs for deg som vil ta med andre på tur med eller uten overnatting i Marka, bli trygg på orientering, lære mer om friluftsliv og om hvordan turene påvirkes av kulde, is og snø. Bli kjent med turlederrollen og deg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 20.03.2020 (+1) 1 helg20.03.2020 (+1) 2.466 kr

Nærturlederkurs

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk kurs og få mer kunnskap og øvelse i nærturledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 05.05.2020 (+1) 1 kveld05.05.2020 (+1) 150 kr

Turledersamling og frivilligfest på Breivoll gård

Velkommen til årets turledersamling og frivilligfest! På denne samlingen ønsker vi at du som er aktiv turleder, aktivitetsleder, DNT-vert, nærturleder og / eller instruktør hos oss, skal få høynet din kompetanse og samtidig ha det gøy sammen med andre som engasjerer seg i DNT Oslo og Omegn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 1 dag 150 kr