Sommer Som Vinter

Sommer Som Vinter (SSV) er et firma som har som visjon å spre glede og motivasjon til alle som velger oss som aktivitets partner/levrandør,eller velger et av vår studietilbud.

SSV har eksistert i snart 20 år og har god erfaring i å spre glede og kompetanse, vi har utdannet ca 2000 instruktører og trenere og arrangertevents for grupper
fra 10 til 5000 pers.


Aktivitetsleir 7 - 12 år

Vi tilbyr aktivitetsleir for barn 7 - 12 år. En uke med en rekke aktiviteter som ringleker – skogsteater – kroppsøvelser – friluftsaktiviteter – bruk av skog og mark – førstehjelp og mye fellesaktiviteter.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 dager 2.100 kr  

Båtførerprøven

Vi arrangerer kurs i båtførerprøven. Fra 1 mai 2010 ble båtførerprøven påbudt for alle som er født i 1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt over 8 meter eller med mer en 25 hk.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 helg fra 1.050 kr  

Førstehjelpskurs

Vi tilbyr førstehjelpskurs. Kurset vil ha fokus på livstruende tilstander, men selvsagt også forebyggende tips.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Instruktør kurs Alpint, Telemark og Snowboard

Vi leter etter flere glade instruktører til skiskolen i Kirkerudbakken i Bærum sesongen Vi holder Trinn 1 instruktørkurs i Kirkerudbakken. Er du glad i å stå på ski, og jobbe med mennesker anbefales dette på det sterkeste! D

Sted Dato Varighet Pris
Hemsedal Hemsedal 4 helger 4.000 kr  

Sjøleir 10 - 13 år

For deg som liker aktiviteter i vannet, på stranden og i skogen. Meld barna dine på sommerens store begivenhet: SJØLEIR!!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 dager  

Ski/snowboard instruktørkurs

SSV starter opp nytt kurs som Ski/snowboard instruktør. SSV har til nå utdannet over 2000 snøsport instruktører innen alpint, telemark, nordisk, freeride, park, freestyle, snowboard og skileik. Vi har utdannet trenere for klubber og organisasjoner og går nå inn vårt 21 år med utdanning på snø.

Sted Dato Varighet Pris
Østerrike Østerrike 1 4.000 kr  

Skicoaching

Skicoaching er for deg som ønsker å bli bedre på ski eller snowboard, her får du en personlig trener som hjelper deg videre fra det nivået du er og til det nivået du ønsker å nå. Vi bruker videoanalyse som hjelpemiddel.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Sommerskolen på Henie Onstad Kunstsenter

Vi tilbyr sommerskolen på Henie Onstad Kunstsenter. På HOK Sommerskole gir billedkunst og friluftsaktiviteter barna en unik opplevelse. HOK sommerskole er et samarbeid mellom Henie Onstad Kunstsenter og aktivitetskolen Sommer som Vinter.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 dager 2.400 kr