Språkkurs i Australia

Her finner du alt fra språkkurs som klasseromsundervisning, privatundervisning, og selvstudium språkkurs. Hva med å ta et engelskkurs, tyskkurs eller spanskkurs med mp3 spilleren din eller på cd-rom. Lær engelsk, fransk, spansk, tysk, norsk eller det språket du ønsker mens du sitter på trikken, kjører bil eller slapper av hjemme i godstolen. Å lære språk er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Meld deg på et språkkurs i dag! Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Engelsk språkreise for seniorer - Brisbane, Sydney og Cairns

Vi tilbyr språkreiser for seniorer til Brisbane, Sydney og Cairns

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Språkreise til Brisbane, Sydney og Cairns

Vi tilbyr språkreise til Brisbane, Sydney og Cairns

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia fra 2 - 24 uker

Språkreise til Cairns - ungdommer

Vi tilbyr språkreise til Cairns for ungdommer. Velger man et studieopphold i Cairns har man en perfekt base for utflukter til Great Barrier Reef, og områdene rundt byen er et eldorado for snorkling, dykking og surfing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia, Sydney Australia fra 1 - 4 uker
Australia, Cairns Australia fra 1 - 4 uker

STS - Engelsk språkreise til Queensland

Vi tilbyr engelsk språkreise til Queensland. Av alle våre destinasjoner, så tilbyr Queensland et ekstra lag med fordypning. Dette er fordi du kan delta på et high school program i Queensland, hvor du ikke bare lærer engelsk, men også blir med de lokale studentene i deres skolehverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia 11.07.2020 22 dager11.07.2020 fra 44.995 kr

Språkkurs i utlandet

Vil du oppleve språket der det snakkes? LPC samarbeider med anerkjente skoler og universiteter over hele verden. Du kan velge mellom innkvartering hos familie, på skolen, i leilighet eller hotell. Du kan også gjerne ta med hele familien på kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris


Område

Kategorier