Språkkurs i Argentina

Her finner du alt fra språkkurs som klasseromsundervisning, privatundervisning, og selvstudium språkkurs. Hva med å ta et engelskkurs, tyskkurs eller spanskkurs med mp3 spilleren din eller på cd-rom. Lær engelsk, fransk, spansk, tysk, norsk eller det språket du ønsker mens du sitter på trikken, kjører bil eller slapper av hjemme i godstolen. Å lære språk er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Meld deg på et språkkurs i dag! Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Spanskkurs i Buenos Aires

Vi tilbyr spanskkurs i Buenos Aires. Vår samarbeidsskole Expanish er beliggende "downtown" Buenos Aires. Skolebygget ligger i en gågate som utgjør en perfekt base og utgangspunkt til læring og utforsking av byen. I nærheten av skolen finner du kaféer, restauranter, kjøpesentre og teatre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Argentina Argentina fra 1 - 52 uker

Språkreise til Buenos Aires

Vi tilbyr språkreise til Buenos Aires Her i tangoens hjemland ligger vår skole i den legendariske hovedstaden Buenos Aires, en by det er lett å bli forelsket i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Argentina, Mendoza Argentina fra 2 - 24 uker
Argentina, Buenos Aire... Argentina fra 2 - 24 uker

Språkkurs i utlandet

Vil du oppleve språket der det snakkes? LPC samarbeider med anerkjente skoler og universiteter over hele verden. Du kan velge mellom innkvartering hos familie, på skolen, i leilighet eller hotell. Du kan også gjerne ta med hele familien på kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris


Område

Kategorier