Språkkurs i Skottland

Her finner du alt fra språkkurs som klasseromsundervisning, privatundervisning, og selvstudium språkkurs. Hva med å ta et engelskkurs, tyskkurs eller spanskkurs med mp3 spilleren din eller på cd-rom. Lær engelsk, fransk, spansk, tysk, norsk eller det språket du ønsker mens du sitter på trikken, kjører bil eller slapper av hjemme i godstolen. Å lære språk er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Meld deg på et språkkurs i dag! Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

STS - Engelsk språkreise til Edinburgh

Vi tilbyr engelsk språkreise til Edinburgh. Tilbring sommeren i den spennende byen Edinburgh mens du øver på engelsk og utforsker utrolige steder med nye venner fra hele verden. Bli med på vår helt spesielle språkreise til Edinburgh for en sommer du aldri vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland Skottland 21 dager fra 24.995 kr

Engelsk språkreise for seniorer - Aberdeen

Vi tilbyr språkreiser for seniorer til Aberdeen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland, Edinburgh Skottland
Skottland, Aberdeen Skottland

Språkreise til Edinburgh

Vi tilbyr språkreise til Edinburgh

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland, Glasgow. Ab... Skottland fra 1 - 48 uker
Skottland, Edinburgh Skottland fra 1 - 48 uker

Språkkurs i utlandet

Vil du oppleve språket der det snakkes? LPC samarbeider med anerkjente skoler og universiteter over hele verden. Du kan velge mellom innkvartering hos familie, på skolen, i leilighet eller hotell. Du kan også gjerne ta med hele familien på kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris


Område

Kategorier