Språkkurs i Mexico

Her finner du alt fra språkkurs som klasseromsundervisning, privatundervisning, og selvstudium språkkurs. Hva med å ta et engelskkurs, tyskkurs eller spanskkurs med mp3 spilleren din eller på cd-rom. Lær engelsk, fransk, spansk, tysk, norsk eller det språket du ønsker mens du sitter på trikken, kjører bil eller slapper av hjemme i godstolen. Å lære språk er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Meld deg på et språkkurs i dag! Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Spanskkurs i Playa del Carmen

Vi tilbyr spanskkurs i Playa del Carmen. Language Abroad samarbeider med språkskolen IH Riviera Maya. Skolen ligger i sentrum av byen, bare to kvartaler fra stranden. I tilknytning til skolen finnes det også studentleiligheter. Skolen har 10 klasserom med AC og Wi-Fi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Mexico Mexico fra 1 - 52 uker

Språkreise til Cuernavaca

Vi tilbyr språkreise til Cuernavaca Cuernavaca er en middels by stor med mange studenter. Her holdt to av landets mest markante historiske personer til, den spanske erobreren Hernan Cortez og Azteker-høvdingen Montezuma.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Mexico, Guanajuato Mexico fra 2 - 24 uker
Mexico, Oaxaca Mexico fra 2 - 24 uker
Mexico, Playa del Carm... Mexico fra 2 - 24 uker
Mexico, Puerto Vallart... Mexico fra 2 - 24 uker
Mexico, Cuernavaca Mexico fra 2 - 24 uker

Språkkurs i utlandet

Vil du oppleve språket der det snakkes? LPC samarbeider med anerkjente skoler og universiteter over hele verden. Du kan velge mellom innkvartering hos familie, på skolen, i leilighet eller hotell. Du kan også gjerne ta med hele familien på kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris


Område

Kategorier