Alt arbeidsutstyr som anses særlig farlig, eller som krever særlig forsiktighet ved bruk skal nå underlegges dokumentert sikkerhetsopplæring. I denne kategorien finner du en oversikt over sikkerhetskurs i håndverktøy som for eksempel; vinkelsliper, spikerpistol, kappsag, vinkelsag, motorsag, boltepistol, kombihammer, kappsag, kløyvsag og andre småverktøy. Ta kontakt med oss hvis du trenger mer informasjon om hånd verktøykurs.
Kurset gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll av de aktuelle verktøyene. Det gis opplæring om de krav som stilles til sikker bruk og betjening i forskrifter og i bruksanvisning.
Vi tilbyr kurs i bruk og vedlikehold av motorsag (Skogskurs). Kurset gir dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av motorkjedesag for denne type arbeidsoppgaver, i henhold til forskriften «Utførelse av arbeid» av 1. januar 2013.
Vi tilbyr kurs i farlig verktøy (bruk av arbeidsutstyr). Skal du bruke verktøy som kan være farlig i jobben? Da trenger du dokumentert opplæring.
Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig verktøy. Dette kurset gir teoretisk opplæring i samsvar med forskriftens krav. Arbeidsgiver må i etterkant dokumentere praktisk opplæring for å dekke forskriftens krav til både teoretisk og praktisk opplæring.
We provide digital course about use of hand & power tools in english. The course provides a basic introduction to the safe use of dangerous small tools such as angle grinders, miter saws, bolt guns and nail guns.
Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr som nettundervisning. Kurset gjennomføres på nett med videokonferanse og muligheter for dialog mellom kursinstruktør og deltaker. Praksis gjøres en til en, det vil si kun en deltaker pr praksis del av kurset.
Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr som e-læringskurs med praksisdel på norsk, engelsk og polsk. Etter fullført og bestått e-læring teori, avtales praksisdel 1 til 1 mellom instruktør og deltaker.
Alt arbeidsutstyr som regnes som særlig farlig, må nå ha dokumentert sikkerhetsopplæring. Dette er regulert i Forskrift om utførelse av arbeid § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr. Arbeidsgiver er ansvarlig for å sørge for at opplæringen blir gjennomført.
Vi tilbyr kurs i farlig småverktøy for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi kursdeltakerne økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr nettkurs om farlig verktøy. Målsettingen med kurset er å gi kursdeltakerne økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
The Norwegian authorities require that employers ensure that all employees have received documented training in using work equipment that is considered hazardous or requires special care when used.
Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig håndverktøy. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.
Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig håndverktøy på engelsk. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.
Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig håndverktøy på litauisk. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.
Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig håndverktøy på polsk. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.
Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.