Kurs for SRC og VHF-sertifikat

Her finner du kurs for SRC / VHF i ditt nærområde. SRC (Short Range Certificate) er det som tidligere ble kalt VHF-sertifikat.
Her finner du kurs for GOC / ROC sertifikat.

VHF / SRC kurs

Vi tilbyr kurs i VHF / SRC. Målsettingen med kurset er at etter fullført kurs skal deltakerne ha kompetanse for å gå opp til sertifiseringsprøve i VHF.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Ågotnes Bergen 2 dager
Bergen, Bergen 2 dager
Drammen Drammen 2 dager
Haugesund Haugesund 2 dager
Horten Horten 2 dager
Stavanger Stavanger 2 dager

Short Range Certificat (SRC / VHF)

Vi tilbyr Short Range Certificat (SRC / VHF). Som en vesentlig del av Telenor Maritim Radio gir Kystradio og din VHF-radio trygghet for deg og dine når du ferdes på sjøen. Ikke bare når du er i nød, men også i det daglige. De fleste ulykker skjer i kystnære farvann, nær land med holmer og skjær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 4 kvelder fra 1.000 kr

General Operator Certificate

Vi tilbyr kurs i General Operator Certificate. Kurset er for personer som trenger radiosertifikatet General Operators Certificate for å operere GMDSS radioutstyr i henhold til krav i STCW-konvensjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 05.08.2024 (+1) 10 dager05.08.2024 (+1) 31,900 kr

General Operator Certificate oppdatering

Vi tilbyr kurs i General Operator Certificate oppdatering. Kurset er for personer som trenger oppdatering av radiosertifikatet General Operators Certificate for å operere GMDSS radioutstyr i henhold til krav i STCW-konvensjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 22.04.2024 (+2) 5 dager22.04.2024 (+2) 16,300 kr

Restricted Operator Certificate

Vi tilbyr kurs i Restricted Operator Certificate. Kurset er for personer som trenger radiosertifikatet Restricted Operators Certificate for å operere GMDSS radioutstyr i henhold til krav i STCW-konvensjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 09.09.2024 (+1) 5 dager09.09.2024 (+1) 10,300 kr

Short Range Certificate

Vi tilbyr kurs i Short Range Certificate. Denne opplæringen dekker kravene for eksamen til internasjonalt VHF/SRC-sertifikat. I våre kurs får en også praktisk opplæring og trening i bruk av VHF-radio med fysisk utstyr og simulator.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag

VHF/SRC-kurs

Vi tilbyr VHF/SRC-kurs. Et SRC-sertifikat er et sertifikat som viser at du har tilegnet deg kunnskaper slik at du kan betjene maritim VHF-radio og andre nød- og sikringsmidler til sjøs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 1.690 kr

SRC - netttkurs

Vi arrangerer Short Range Certificate (SRC) kurs på Senja. SRC erstatter ROC som krav til radiosertifikat for førere av lasteskip under 24 meter og fiskefartøy under 15 meter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 6.000 kr

 |  1 2   |  Neste side >>