Langset Maritime AS

Langset Maritime (Oterhals Båt og Kurs) har lang erfaring innen maritime kurs og har de siste årene kjørt jevnlig D5L kurs (Fritidskipper) og SRC og Roc hos bedrifter, kriminalomsorg, foreninger og på det frie marked. Snart kommer D6 (Dekksoffiser) som e-læring og vi tilbyr også tilleggskompentansen til sertifikatet.

Selskapet er ISO godkjent av Sjøfartsdirektoratet som Godkjent Foretak og utfører inspeksjoner langs Norske kysten. Vi har flere inspektører langs kysten. Maritime AS utfører også inspeksjoner for forsikringsselskap og oppmåling av fartøy (samsvarserklæring) for Skipsregisteret.


Båtførerprøven - Bedriftsinternt / grupper

Vi tilbyr Båtførerprøven kurs for bedrifter og større grupper. Båtførerprøven gjelder for båter opptil 15 meter. Lovpålagt fra år 2010.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 kvelder Avtales kr  

D5L(A) – Fritidsbåtskipper sertifikat - Bedriftsinternt / Større

Fritidsbåtskippersertifikatet gjelder for skipper og styrmann, av fritidsbåter inntil 24. meter. Kurset har en varighet på 120 undervisningstimer og avsluttende eksamener i hvert fag.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 120 timer Avtales kr  

Dekksoffiser klasse 6 (D6) - Bedriftsinternt / Større grupper

Vi tilbyr Dekksoffiser klasse 6 (D6) kurs for bedrifter / Større grupper. Vi tilbyr nettbasert kurs og opplæring for Dekkoffisersertifikat klasse 6 – D6.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Dekksoffiser klasse 6 (D6) - Online

Vi tilbyr Dekksoffiser klasse 6 (D6) kurs for bedrifter / Større grupper. Vi tilbyr nettbasert kurs og opplæring for Dekkoffisersertifikat klasse 6 – D6. Kurset er under oppbygging og vil være operativt starten av 2021.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  
Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

ROC – Maritim radio - Bedriftsinternt / grupper

Vi tilbyr ROC – Maritim radio kurs for bedrifter og større grupper. Maritim radio ROC er radiokommunikasjonssystem til sjøs (A1) og til lands.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager Avtales kr  

Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip

Vi kan tilby sikkerhetsopplæringskurs ute hos kunden eller lokalt, og kombinert med e-læring.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

SRC/VHF – Maritim radio - Bedriftsinternt / Større grupper

Vi tilbyr SRC/VHF – Maritim radio for bedrifter / Større grupper. Maritim radio SRC/VHF er radiokommunikasjonssystem til sjøs og til lands. Kurset inneholder teori om bruk og virkemåte av VHF, praktisk bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 kvelder Avtales kr