Kurs i seiling

Her finner du seilekurs for de fleste slags seilebåter. Er du en erfaren seiler eller bare nysgjerrig på om seiling er noe for deg? Her finnes det et kurs for nybegynnere hvor man kan få kunnskap og erfaring om båtens grunnprinsipper. For de erfarne er det videregående kurs som tar for seg elementer som seiltrim, spinnaker seiling hardværsseiling, GPS navigasjon, sjøveisregler osv. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne ett kurs i ditt nærområde.

Seiling og klatring - bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc.

Vi tilbyr opplevelse i seiling og klatring i Oslofjorden for bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc. Under seiling og klatring får du være med på seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre klatreinstruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

Seiltur i Oslofjorden - bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc.

Vi tilbyr seiltur med Colin Archer seilskute i Oslofjorden for bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc. Båten har kapasitet for 8 personer og passer bra for mindre grupper som ønsker en seiltur i Oslofjorden og omegn. Dere får en opplevelsesrik dag på Oslofjorden der dere får være med å seile.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

4 dagers kystseilas - grunnkurs i seiling + frivillig ICC prøve

Vi tilbyr 4 dagers kystseilas - grunnkurs i seiling + frivillig ICC prøve. Kystseilas i området mellom Bergen og Florø. “Praktisk prøve ICC - internasjonalt båtførerbevis” Gjennomføres fortløpende etter behov. Eneste bevis som er godkjent i utlandet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager

Seilkurs - kyst og havseilas

Vi tilbyr seilkurs - kyst og havseilas. Seilkurs fra Bergen til Ålborg eller retur Ålborg til Bergen over 6 dager. Maks 4 personer pr distanse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 dager

Jenteseiling - Nybegynnerkurs

Erfaren og voksen "jente" holder seilkurs for damer i alle aldre som ønsker å lære å seile. Kurset henvender seg til deg som har liten eller ingen erfaring med seiling. Det passer også for deg som har vært passivt medlem om bord, men ønsker å ta roret i egen hånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3 dager 4.250 kr

Jenteseiling - Videregående

Kurset foregår ombord i en moderne seilbåt. Pensum/opplæringen vi går igjennom er bygget opp etter Yachtmastermønsteret som er internationalt anerkjent.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 helg 4.550 kr

Seilekurs i egen båt!

Lær å seile din egen båt bedre med instruktør ombord. Vi kommer ombord og lager et opplegg som passer ditt behov. Alt fra trening på å: legge til, ankre opp, sette seil, reve seil, trimme seil osv....Du kan komme til Leangbukta med din båt eller vi kan komme til din hjemmehavn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Seil og strandrydding på Helgeland

Seil og strandrydding på Helgeland Bli med på en ferie med mening, bli med å rydde en av vakreste vakreste kystområder i seilbåt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Træna Træna 1 uke 15.500 kr

Svalbard rundt

Bli med når vi oppsøker Svalbard rundt - med seilbåt! Vi kommer ekstra tett på naturen og dyrelivet med seilbåten, og får oppleve Svalbard på en måte mange bare kan drømme om. Bli med ombord!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Svalbard Svalbard 11 dager 57.500 kr

2 dagers seilkurs "Intro til seiling og sjømannskap"

Vårt seilekurs for nybegynnere går over 2 dager. All opplæring skjer i en av våres 40 fots seilbåter i den nydelige skjærgården i Vestfold. På introduksjonskurset lærer du om seil, tauverk, fortøyning, å stå til rors, legge båten til og gå ifra brygge, ankre opp, MOB, godt sjømannskap og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2 dager 4990 kr
Hele landet Hele landet 2 dager 4990 kr
Holmestrand Holmestrand 2 dager 4990 kr
Stokke, Solnes Båtfore... Stokke 2 dager 4.990 kr
Stokke, Solnes brygge Stokke 2 dager 4990 kr
Stokke, Solnes Båtfore... Stokke 2 dager 4990 kr

4 dagers havseilingskurs til Skagen - seilkurs med kos

Vårt havseilingskurs er i utgangspunktet lagt opp til deg som allerede har litt erfaring som ønsker å få erfaring å langseilas på åpent hav, og navigering utenfor kysten. Dette gjør vi i kombinasjon med kos og hygge i de havnene vi kommer til. Har du lyst til å prøve deg på langtur er dette for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager 7.990 kr
Sandefjord Sandefjord 4 dager 7.990 kr
Stokke Stokke 4 dager 6.490 kr
Tønsberg Tønsberg 4 dager 6.490 kr

ICC Dayskipper - 5 dagers seilkurs for viderekomne

Det skal være lett å komme igang med båt og seiling. Seiling er en utrolig fin aktivitet, og vi hjelper deg i gang og viser deg veien så du kan utvikle seilingen din videre. Varighet: Kurset går over 5 dager, vi spiser og overnatter i båten og har maks 5 deltagere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 6.490 kr
Larvik Larvik 5 dager 6.490 kr
Sandefjord Sandefjord 5 dager 6.490 kr
Stokke Stokke 5 dager 6.490 kr
Tønsberg Tønsberg 5 dager 6.490 kr

Kompetent Mannskap - 5 dagers seilkurs for nybegynnere

Vi tilbyr 5-dagers seilkurs for nybegynnere - kompetent mannskap. Om du er helt ny til seiling eller allerede har en del erfaring kan våre “kompetent mannskap” for nybegynnere være løsningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 9.990 kr
Larvik Larvik 5 dager 9.990 kr
Sandefjord Sandefjord 5 dager 6.990 kr
Stokke Stokke 5 dager 9.990 kr
Tønsberg Tønsberg 5 dager 9.990 kr

Seil Events og team building for bedrifter

Vi tilbyr seile events og teambuilding for bedrifter. Vi gjennomfører mer enn 50 seil events for bedrifts i seilbåt eller RIB hvert år både som skipper og arrangør. Vi kan levere skreddersydde events og teambuilding for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og Oslofjorden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1 dag Avtales kr

Seilkurs - bedriftsinternt

Er dere en bedrift som kan tenke dere å lage en gruppebestilling på et båtførerkurs, VHF-kurs og / eller seilkurs har vi et godt tilbud. Båtførerkurset og VHF-kurset kan holdes i foreningens eller i bedriftens lokaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Seilkurs for nybegynnere helg

Vi tilbyr seilkurs for nybegynnere helg. Seilkurset er grundig gjennomarbeidet og utprøvd over flere år, og er et sammendrag av de viktigste tingene du må beherske før du legger utpå i egen båt. Kursene holdes om bord i båter som gir “stor-båt-følelse”.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 29.09.2023 (+6) 1 helg29.09.2023 (+6) 6.250 kr

Seilkurs for nybegynnere Midtuke

Vi tilbyr seilkurs for nybegynnere Midtuke. Seilkurset er grundig gjennomarbeidet og utprøvd over flere år, og er et sammendrag av de viktigste tingene du må beherske før du legger utpå i egen båt. Kursene holdes om bord i båter som gir “stor-båt-følelse”.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 ganger 5.500 kr

Seilkurs i Kroatia

Vi tilbyr seilkurs i Kroatia. Kurset starter i Split, og vi besøker en ny havn stort sett hver kveld. Hvis det er stemning for det, blir det en overnatting eller to for anker eller i bøye. Mye seiling hver dag, men også tid til å se seg litt om, og kveldene blir stort sett tilbragt på land.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kroatia Kroatia 8 dager 13.900 kr

Seilkurs i Kroatia (50 fot)

Vi tilbyr nå et unikt seilkurs i Kroatia på en velutstyrt og nyere Bavaria 51 Cruiser (2016 modell). Båten er 14,99 meter og den største båten du kan seile uten Fritidsbåtskippersertifikat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kroatia Kroatia 8 dager 13.900 kr

Skipperkurs/ICC - videregående nivå

Vi tilbyr skipperkusr/ICC på videregående nivå. ?Dette kurset gir deg trygghet i å ta ansvaret som skipper. Her får du bygget selvtilliten du trenger for å håndtere en større seilbåt i trafikkert område og i havner samt nattseilas etter fyr og lykter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 7.750 kr

Introduksjon til seiling

Vi tilbyr introduksjon til seiling. I dette introduksjonskurset vil du få en lettfattelig innføring i seiling. Du vil lære det grunnleggende om hvordan seilene og båten virker, og du vil få god tid til å prøve deg på ulike oppgaver om bord under kyndig veiledning av en erfaren seiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lenvik / Finnsnes Lenvik / Finnsnes 3,5 - 4,5 timer 1.950 kr

Seilkurs for begynnere - Helgekurs

Vi tilbyr seilkurs for begynnere. Lær deg å seile på en helg – velkommen til seilkurs i Tromsø! I løpet av to hele dager får du lære det grunnleggende om seiling, navigasjon og båthåndtering. Velkommen til en spennende og lærerik helg på sjøen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 helg 4.890 kr
Harstad Harstad 1 helg 4.890 kr
Lenvik / Finnsnes Lenvik / Finnsnes 1 helg 4.890 kr
Tromsø Tromsø 1 helg 4.890 kr

Seilkurs for begynnere - Langhelg

Velkommen til vår mini-ekspedisjon og seilkurs i ett! Her får du sammen med grunnleggende kunnskap om seiling, navigasjon og båthåndtering, også erfare hvordan det er å seile på små ekspedisjoner med seilbåten som bolig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø Langhelg 7.190 kr
Harstad Harstad 29.09.2023 Langhelg29.09.2023 7.190 kr
Lenvik / Finnsnes Lenvik / Finnsnes Langhelg 7.190 kr

Seilkurs for begynnere - Midtuke

Vi tilbyr seilkurs for begynnere. Bylivet er best på sjøen – velkommen til seilkurs i Tromsø! I løpet av tre lyse sommerkvelder får du lære det grunnleggende om seiling, navigasjon og båthåndtering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Harstad Harstad 3 kvelder 4.190 kr
Tromsø Tromsø 3 kvelder 4.190 kr

Seiltur fra Finnsnes til Klauva på Senja

Vi tilbyr seiltur fra Finnsnes til Klauva på Senja – en seiltur med historisk sus. Klauva er et gammelt handelssted på østsiden av Senja. Handelssted hadde sin storhetstid på 1800-tallet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lenvik / Finnsnes Lenvik / Finnsnes 1 dag Fra 2.790 kr

Seiltur fra Harstad til Hamn i Senja – det historiske fiskeværet

Vi tilbyr seiltur fra Harstad til Hamn i Senja – det historiske fiskeværet. Hamn i Senja er i dag et populært utfartssted for overnatting og aktiviteter. På dette ferie, konferanse- og aktivitetssenteret kan du ta deg en øl på brygga, etterfulgt av et besøk i badstua eller en tur i jacuzzien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Harstad Harstad 2 dager Fra 4.890 kr

Seiltur fra Harstad til Meløyvær

Vi tilbyr seiltur fra Harstad til Meløyvær. Opplev nordnorsk skjærgårdsidyll på Meløyvær. Meløyvær er et gammelt fiskevær som ligger på Gårdsøya, utenfor Bjarkøy i Harstad kommune. En seiltur fra Harstad til Meløyvær passer også veldig fint som to-dagers overnattingstur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Harstad Harstad 1 dag Fra 2.790 kr

Seiltur fra Harstad til Tranøy

Vi tilbyr seiltur fra Harstad til Tranøy – stedet for å nyte stillheten og roen. En seiltur til Tranøy kan også kombineres med andre aktiviteter, for eksempel kajakkpadling, padlebrett og yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Harstad Harstad 3 dager Fra 6.490 kr

Seiltur fra Tromsø rundt Kvaløya

Vi tilbyr seiltur fra Tromsø rundt Kvaløya. Bli med på en spektakulær seiltur fra Tromsø rundt Kvaløya via Gåsvær, Røssholmen og Sommarøy

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 3 dager 6.490 kr

Seiltur Havseilas til Lofoten via Steigen

Vi tilbyr seiltur Havseilas til Lofoten via Steigen. Bli med på seiltur i Norges kanskje mest spektakulære natur! På denne fellesturen krysser vi Vestfjorden fra Bodø over til Lofoten og blir kjent med steder som Skrova, Henningsvær, Værøy og Røst

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 7 dager 16.890 kr

Senja rundt på 7 dager

Vi tilbyr Senja rundt på 7 dager. Bli med Seil Senja på denne spennende og innholdsrike fellesturen fra Tromsø til Kvaløya og videre Senja rundt. På “Yttersia” av Senja tar vi turen opp til toppen av det ikoniske fjellet Segla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 7 dager 16.890 kr

Brettseiling - nybegynner (fra 10 - 16 år )

Vi tilbyr nybegynnerkurs i brettseiling for ungdommer i alderen fra 10 - 16 år . På nybegynnerkurset gjennomgår seilerne krav til bronsefinnen. Seilerne skal lære å seile brett, kryss, slør og lens. De skal bli trygge på brettet og mestre seil og brett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 3.400 kr

Brettseiling - nybegynner (fra 9 år )

Vi tilbyr nybegynnerkurs i brettseiling for ungdommer i alderen fra 9 år . På nybegynnerkurset gjennomgår seilerne krav til bronsefinnen. Seilerne skal lære å seile brett, kryss, slør og lens. De skal bli trygge på brettet og mestre seil og brett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 2 kvelder 3.400 kr

Brettseiling - nybegynner (Voksne og ungdom over 16 år)

Vi tilbyr brettseiling for nybegynnere - Voksne og ungdom over 16 år. Seilerne skal lære å seile brett, kryss, slør og lens. De skal bli trygge på brettet og mestre seil og brett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 2 dager 3.200 kr

Brettseiling - videregående

Vi tilbyr videregående kurs i brettseiling. Gruppen har i utgangspunktet 2 treningsdager pr uke og deles inn i 3 grupper ut i fra kompetansenivå og motivasjon. Gruppene trener sammen, men med ulike trenere og ulike oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 sesong 3.200 kr

Jollekurs med to ombord - voksne

Vi tilbyr seilekurs i jolle med to ombord med genakker - voksne. Kursene inneholder teori og praksis flettet sammen i opplæringen på vannet. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse og opplæring i seiling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 6 uker 1.500 kr

Kjølbåt J/80 for voksne

Vi tilbyr nybegynner og videregåendekurs for Kjølbåt J/80 for voksne. 6 ukers nybegynner og videregående kurs for voksne, arrangeres vår og høst i J/80 som er en en type båt som benyttes til kurs og regatta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 6 uker 2.800 kr

Optimist nybegynnerkurs seiling barn 6 - 12 år (dagtid)

Kongelig Norsk Seilforening arrangerer seiltrening i aktivitets skoletiden. Tilbudet er til skolebarn i aldersgruppen 6 - 12 år og barna seiler 1 dag i uken over 6 uker. Treningen foregår i Optimist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 gang i uken i 6 uker 3.400 kr

Optimist nybegynnerkurs seiling barn 6 - 12 år (kveldstid)

Vi tilbyr treningsgruppe for barn i aldersgruppen fra 6 - 12 år på nybegynner nivå, som vil lære å seile. Treningen foregår i Optimist. Treningen gir grunnleggende seilferdigheter gjennom lek og moro i og på vannet. KNS følger NSF sine planer for treningsutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 sesong 3.400 kr

Optimist Regatta Rekrutt - for seilere som har sølvror

Vi tilbyr Optimist Regatta Rekrutt - for seilere som har sølvror og skal starte på gullror og sitt 3. år i optimisten. Regatta Rekrutt gruppen er seilere som skal seile regatta i kretsen, Oslo og Akershus seilkrets.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 sesong 5.500 kr

Optimist videregående barn 6 - 12 år (2 år i optimisten) kveld

Vi tilbyr videregåendekurs for optimistseilere - barn i alderen 8 - 12 år (2 år i optimisten) på kveldstid. I løpet av seilsesongen kommer gruppen til å utvikle sine seilferdigheter under alle slags forhold. Gjennom mye lek og moro utvikles evnen til å håndtere jollene og mestre båt, vind og bølger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 semester fra 3,090 kr

Optimist videregående seilere barn 6 - 12 år (2 år i optimisten)

Vi tilbyr videregåendekurs for optimistseilere - barn 7 - 14 år (2 år i optimisten). Kurset foregår i Optimist og går over 6 uker, barna seiler 1 dag i uken. Det er påmelding til hvert semester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 dag i uken over 6 uker 3.090 kr

RS Feva - tomannsjolle barn 11 - 16 år - nybegynner (dagtid)

Vi tilbyr nybegynnerkurs i RS Feva - tomannsjolle for barn og ungdom i aldergruppen 11 - 16 år på dagtid. Vanlig progresjon er at barna mestrer båten og kan seile alle retninger, kryss, slør og lens i løpet av sesongen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 6 uker 3.400 kr

RS Feva - tomannsjolle barn 11 - 16 år - nybegynner (kveld)

Vi tilbyr nybegynnerkurs i RS Feva - tomannsjolle for barn og ungdom i aldergruppen 11 - 16 år. RS Feva er båten for barn og ungdom som vil seile to og to sammen. Seilerne trener 2 til 3 ganger i uken, og deles inn grupper etter erfaring. I tillegg til kveldstrening har vi et treningstilbud dagtid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 sesong fra 5.700 kr

RS Feva - tomannsjolle barn 11 - 16 år - regattatrening (kveld)

Vi tilbyr regattatrening i RS Feva - tomannsjolle for barn og ungdom i aldergruppen 11 - 16 år. RS Feva er båten for barn og ungdom som vil seile to og to sammen. Seilerne trener 2 til 3 ganger i uken, og deles inn grupper etter erfaring. I tillegg til kveldstrening har vi et treningstilbud dagtid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 sesong fra 2.200 kr

Seilcamp for barn 9 -12 år

KNS sommermoro er et ukeskurs i seiling for barn i alderen fra 8 - 12 år, for helt nybegynnere og de med erfaring. Alle skal få utfordringer tilpasset nivå. Varm lunsj serveres hver dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 5 dager 3.450 kr

SeilCamp for ungdom

Endelig kan KNS invitere til en egen seilcamp for ungdom i alderen 13-16 år. Seilingen foregår i kjølbåt J/80. I hver båt vil det være fra 4-6 seilere + instruktør. Det er lagt opp til en overnatting fra torsdag til fredag. Overnatting foregår i båten eller i Lavo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 5 dager 3.700 kr

Seilkurs for hele familien - barn med foreldre

Vi tilbyr seilkurs for hele familien - barn med foreldre. Kurs over 6 uker med seiling 1 kveld pr uke. På nybegynner kurset får du grunnleggende seil- opplæring med en innføring i alle arbeidsoppgavene ombord i båten. Begynneropplæringen har fokus på å sitte riktig i båten, styre og skjøte seilene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 kveld pr uke i 6 uker fra 3.815 kr

Seilkurs for voksne i 3 ulike båttyper

Vi tilbyr seilkurs for voksne i 3 ulike båttyper. Seilkurs i ulike båttyper gir en bred opplæring.I løpet av 6 kvelder skal alle deltakerne ha fått prøve seg i enmannsjolle, i 3 mannsjolle og i kjølbåten J/80.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 6 uker 2.500 kr

Stand Up Paddle – SUP

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Stand Up Paddle – SUP. Benytt muligheten til Stand Up Paddle i KNS. SUP er trening av balanse og kjernemuskler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 2 kvelder 2.000 kr

Turseilerkurs - litt øvet, Comfortina 32 fot

Vi tilbyr kurs i turseiling som kveldskurs for de som har litt båterfaring. Sven Ellefsen er en aktiv tur og regattaseiler i KNS. Han tilbyr kveldskurs ombord i egen båt en Comfortina 32 fot, som egner seg meget godt til opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 5 kvelder 4.300 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>