Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Med nettkurs kan man heve sin renholdsfaglige kompetanse når det passer en selv. Gjennom kurset lærer man hva profesjonelt renhold innebærer av metoder og vurderinger. Etter å ha gjennomført kurset er man i stand til å utføre profesjonelt renhold.
Vi tilbyr kurs om håndhygiene for helsesektoren som e-læring. Kurset setter søkelyset på viktigheten av god håndhygiene på institusjoner og virksomheter der farlige stoffer kan spres og gi helserisiko.
Vi tilbyr kurs om håndhygiene for virksomheter som e-læring. Et kurs om håndhygiene for virksomheter som viser hvor fort bakterier og virus kan spre seg og hvordan sikre seg. Kurset er gratis kurs for alle våre kunder, og oppdatert august 2021.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven som nettkurs. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven som virtuelt kurs. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr onlinekurs i norsk for kokker og renholdere. Dette kurset er designet for voksne som jobber i kantine, restaurant eller som renholdere. AI-guiden gir deg automatisk tilbakemelding mens du skriver.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Vi tilbyr INSTA 800 sertifiseringskurs - nivå 1 og 2. Med Kunnskapsnivå 1 og 2 får du en solid innføring i standardens kjerneelementer og Per Arne Løvstad signaturhvordan du kan bruke den i praksis. Forbedre ferdighetene, øk kompetansen og bli bedre på å møte kravene i renholdsbransjen.
Vi tilbyr INSTA 800 sertifiseringskurs - nivå 3 og 4. Ønsker du å bli INSTA 800 sertifisert kan du gå ett av våre kurs på kompetansenivå 3 og 4. Etter gjennomført kurs og bestått eksamen hos Ren-Consult kan du søke SINTEF Certification om personsertifisering på kunnskapsnivå 3 og 4.
Vi tilbyr kurs i renholdsøkonomi/-planlegging. Kurs i renholdsøkonomi og renholdsplanlegging tar for seg grunnleggende prinsipper rundt utarbeidelsen av en renholdsplan.
Næringsmiddelhygiene er avgjørende når du skal vurdere et kjøkken. Med eSmileys nettkurs blir du oppdatert på alt fra lovgivning til beste praksis. Du kan ta kursene våre på din egen datamaskin, og du bestemmer selv når og hvor.