Pedikyr og fotpleie

Her finner du kurs i pedikyr for både nybegynnere og viderekomne. Pedikyr er behandling av føtter og spesielt tærne og neglene. Du lærer å behandle huden slik at den blir myk og fin, i tillegg til lakkering av tånegler, fotmassasje og hygiene med mer.

Spa manikyr / Spa pedikyr

Spa Manikyr og Spa Pedikyr er behandlinger folk setter mer og mer pris på. Luksusfølelse av å få et deilig fotbad, med stell av føtter mm.. Kunder er opptatt av kursbevis, og viten om lære.. Vi kan gi deg dette med Modul 1 kurs her hos oss..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 7600 kr

Utdannelse for kosmetologer / hudterapeuter

Utdannelsen er tilpasset for de som har utdannelse i vanlig manikyr / pedikyr og som ønsker å utvide tilbudet til kundene med et mere komplett program for neglepleie

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 7 dag 25000 kr

Fotpleie basic

Dette er et 2 dagers helgekurs i fotpleie basic. Lær deg å jobbe estetisk med føttene. Perfekt for deg som ønsker å tilby kundene dine det lille ekstra. Fotpleie handler om kosmetisk stell av friske føtter, og velvære.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hasle Oslo, Hasle 1 helg 10.900 kr

Fotterapeut - utdanning

Behovet for fagutdannede fotterapeuter er enormt stor, Beauty og Helse Akademiet tilbyr nå markedets mest komplette fotterapiutdannesle. Dette er et 1 års studie som fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hasle Oslo, Hasle 1 år 113.500 kr

GRATIS seminar CND Brisa Sculpting Gel

Dette seminaret kan du delta på GRATIS, enten i våre lokaler i Oslo eller som et live online seminar. Sett av en formiddag og få med deg nyheter fra CND i serien Brisa Gel sammen med faglig påfyll og perfeksjonering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 30.10.2023 (+1) 2 timer30.10.2023 (+1) 0 kr

GRATIS seminar for fotterapeuter med negler i fokus

Som fotterapeut vet vi at dagene er hektiske. At dine behandlinger er ettertraktede og at det er mangel på terapeuter i mange områder. Så hvorfor delta på et seminar for å utvide ditt behandlingstilbud?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 31.10.2023 4 timer31.10.2023 0 kr

GRATIS seminar Light Elegance Fargegeleer

Sett av formiddagen 17. oktober og delta på et GRATIS Light Elegance seminar med fokus på deres store utvalg av farger i hardgeleene ColorGel, Glitter Gel og ButterCream. Du får innsikt i forskjellene og mulighetene for kombinering av både farger og effekter. Dette sammen med demonstrasjoner av gode

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 17.10.2023 2 timer17.10.2023 0 kr

GRATIS seminar Light Elegance JimmyGel Soak-off Gel

Nye teknikker, faglig påfyll og perfeksjonering med JimmyGel Soak-off Gel fra Light Elegance.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 27.11.2023 2 timer27.11.2023 0 kr

GRATIS seminar Light Elegance Lexy Line Hard gels

GRATIS 2-timers seminar for de som er utdannet innen hard gel eller akryl. Diplom må fremvises dersom du ikke er kunde av oss fra før. Påmelding via NeglAkademiet sin side www.neglakademiet.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.10.2023 2 timer16.10.2023 0 kr

Spa pedikyr

Pedikyr er en kosmetisk skjønnhetsbehandling av føtter og tånegler. Pedikyr handler om å forbedre føttenes og tåneglene framtoning gjennom fotbehandling. Fotmassasje vil også bedre blodsirkulasjonen og myke opp stive muskler og ledd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 3.590 kr

Autorisert fotterapeut (VG2&3)

Kan kombineres med Vg 1 Helse og oppvekst i utdannelsen hos oss. Det er stor etterspørsel etter fagutdannede fotterapeuter: fotterapeut utdannelse inkluderer behandling av lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett, muskler og gangmønster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 99.000 kr

 |  1 2   |  Neste side >>