Kurs i negledesign

Her finner du kurs i negldesign for både nybegynnere og viderekomne. Du finner et bredt utvalg av kurs innen spesialområder som gele negler, drill, akryl, dekor og mye mer. Vi gjør oppmerksom på at manikyr og pedikyr har egne kategorier.

Gel teknikk Kurs - negler

Vi tilbyr kurs i gel teknikk for nybegynnere på kun 12 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 12 dager 24 000 kr

Come on over Invicta: neglkurs

Vi tilbyr Come on over Invicta - Online kurs. Ønsker du å lære å jobbe med vår Invicta gel? Vi går gjennom alle produktene og viser hvordan vi legger faded french. Super og enkel å arbeide med og gir et fantastik resultat. Ikke rart vår Invicta-serie er så populær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

Come on over-Tip & Design

Lær deg denne enkle og morsomme teknikken som tar i underkant av 1 time å legge på en kunde! Med vårt nye system Tip & Design har negler aldri vært enklere å legge og tidsbesparende. Du kan legge negler med enkel dekor eller med lakk og allikevel kan disse fjernes enkelt med kun soak off.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 4 timer fra 4.500 kr

Grunnkurs Negltekniker

Vi tilbyr grunnkurs negltekniker. Vil du være en av oss som elsker vårt yrke? Sørg for å gå en spennende og seriøs utdanning! Lilly Nails er et svensk merke og er kjent som en av de ledende innen neglskoler og salonger i Sverige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 20 dager 34.900 kr

Kurs i Gel polish

Vi tilbyr kurs i gel polish. Vår Gel polish er en hybridlakk som herder i LED/UV-lampe, og holder i opp til 2-3 uker. Den kan påføres både naturlige og bygde negler, samt føtter. Utrolig enkelt og en populær behandling. Kurset går over en dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 6.200 kr

Oppgraderingskurs negleteknikk

Vi tilbyr oppgraderingskurs negleteknikk. Dette kurset er for deg som har tatt et kurs i negledesign men ikke har fått tilstrekkelig kunnskap til å jobbe med negler, og ønsker å bli sertifisert negletekniker. Vi tilpasser kurset etter din kunnskap og nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 6 dager 14.900 kr

Perfect Design Kurs: negler - online

Vi tilbyr Perfect Design Kurs - negler. Dette er et oppgaderingskurs for viderekommende negledesignere. Vi går gjennom. Kurset går over 2 dager. Du kan dele opp eller utsette betalingen av kurset om du velger Klarna som betalingsmetode.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.500 kr

Perfect Design- Master Class - negler

Ønsker du å utvikle deg innen negledesign og lære nye teknikker på høyt nivå? Da er dette 4- dagers kurset noe for deg! Vi har små grupper slik at vi kan gi den beste ekspertise til alle våre elever. Vårt mål er at du skal bli så dyktig som mulig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 4 dager fra 9.900 kr

Teknikk kurs coffin shape, ombre og babyboomer

Vi tilbyr teknikk kurs coffin shape, ombre og babyboomer.Lær deg å legge perfekt ombre med både farge og vanlig pink & white. Vi går gjennom riktig påføring av produkt, fileteknikker for å lære å legge en skarp coffin-shape på neglene, farge/glitter-ombre, samt teknikker for fotografering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 3.500 kr

Teknikk kurs Stiletto-negler

Vi tilbyr teknikk kurs Stiletto-negler. Lær vår egen og unike signatur-teknikk for å legge de perfekte stiletto-negler. Vi går gjennom fileteknikker, glitterombre med og uten french revers, mm. Du kan dele opp eller utsette betalingen av kurset om du velger Klarna som betalingmetode.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 5.500 kr

Gel Polish workshop

Vi tilbyr gel Polish workshop. Gjør kundene dine fornøyde! Sopolish, ProNails Gel Polish, garanterer fjorten dager med perfekt lakkerte negler i hvilken som helst farge! På denne workshopen vil du jobbe i tre timer på en modell, hvor du vil lære hvordan bruke både Easy Soak & Easy Peel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Gel Teknikk workshop

Spar penger og tid ved å lære å jobbe enda mer effektivt. I løpet av disse Workshopene vil vi lære deg alt som er å vite om hvordan du påfører gel negler enda raskere og bedre. Ikke kast bort tid i løpet av filingen og lære en ny teknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Master gel workshop - manikyr

ProNails Master gel er en lav viskositet 3-i-1 LED/UV gel i flaske! Denne utrolig sterke 3-i-1 bygge gelen gir et veldig sterkt vedheft til den naturlige neglen og har en imponerende glans etter herding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 750 kr

Nail Art workshop

En vel designet nail art? Du vil lære alt om det i løpet av disse workshopene! ProNails er alltid på utkikk etter nye trender og organiserer ulike workshops som viser og lærer deg de nyeste trendene i nail art. Designe flytende steiner eller blonder? Eller hvordan du lager marmor nail art?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 600 kr

NATURAL NAIL TREATMENT BFLEX

På dette kurset vil du oppdage den splitter nye gel-behandlingen "Natural Nail Treatment", en trendy og svært ettertraktet behandling, hvor du takket være de supernaturlige og tidsbesparende BFLEX-gelene kan gi kvinner som elsker korte negler, en fin og naturlig neglelook.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 25.08.2022 3 timer25.08.2022 950* kr

Negledesign - Konverteringskurs

Å bestemme seg for å jobbe med ProNails, er å velge produkter av topp kvalitet og stole på et firma som tror på deg 100%. Vi hjelper deg med å velge ut alt av materiale og produkter, som passer til dine foretrukne teknikker og vi gir deg den nødvendige kunnskapen når det kommer til din salong. Kom o

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 750 kr

ProNails Negledesign Utdanning

Vi tilbyr totalopplæring i negledesign. Du vil lære alt fra hvordan utføre den perfekte manikyr til utbygging med gele. Du vil lære hvordan bruke filemaskin, påføre farge og lage elegante negler med fransk smil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 11 dager fra 15.265 kr
Drammen Drammen 20.08.2022 12 dager20.08.2022 26.480 kr

Akrylnegler - Bli Profesjonell Negledesigner

En utdannelse som negledesigner gir gode muligheter. Negledesignere hjelper sine kunder med deres ønsker og behov for negler og eventuelt negleproblemer. Kundene får øket følelsen av velvære, og det er meget givende å kunne bidra med dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager 13.000 kr

Gele-kurs for fotterapeuter

Vi tilbyr gele-kurs for fotterapeuter. Dette kurset er beregnet for fotterapeuter som vil lære å legge permanent farge på tåneglene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 2.500 kr

Kurs for negleteknologer som vil bytte til Bio Sculpture Gel

Vi tilbyr kurs for negleteknologer som vil bytte til Bio Sculpture Gel. Dette kurset er beregnet for de som allerede har en utdannelse som negleteknolog og som har arbeidet aktivt innen yrket i minst 1. år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 3 dager 6.000 kr

Kurs i EVO gelpolish

Vi tilbyr negledesignkurs i EVO gelpolish. Endelig har Bio Sculptur Gel kommet ut med sin gelpolish på flaske. Med dette produktet kan du forsterke, reparere med silke, legge fransk look eller variere mellom 40 forskjellige farger. Lett å legge - lett å fjerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 3.995 kr

Kurs i negldesign Bio Sculpture Gel - grunnutdannelse nybegynnere

Vi tilbyr kurs i negldesign Bio Sculpture Gel - grunnutdannelse for nybegynnere. Kurset går over 3 deler med 6 uker mellomrom før praktisk og teoretisk eksamen. Å arbeide som neglteknolog er et positivt og givende yrke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø fra 8 dager 20.555 kr

Kurs i negldesign for kosmetologer / hudterapeuter

Vi tilbyr kurs i negldesign for kosmetologer / hudterapeuter. Du lærer alt fra reparasjoner, forsterkning med permanent farge og forlengning av den naturlige neglen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø fra 6 dager 17.278 kr

Negledesign kurs i EVO2 Del 1 - Gele på flaske

Evo2 er en gelpolish på flaske ifra Bio Sculpture. Med dette produktet kan du forsterke, reparere med silke, legge fransk look ,lage forlengelse eller variere mellom utallig forskjellige farger, ca 60 stk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 dag 6.620 kr

Negledesign kurs i EVO2 Del 2 - Gele på flaske videreutdanning

Dette kurset passer for deg som er utdannet Negledesigner, hudpleier, eller frisør. Du må ha kjennskap til neglens anatomi. For å kunne ta Evo2 videreutdanning må man ha gjennomført del 1 av Evo2 kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 dag 3.995 kr

Negledesign med Bio Sculpture Gel - Grunnutdannelse nybegynnere

Dette kurset er for deg som ikke har noen utdannelse innen yrket, og det kreves ingen forkunnskaper. Utdannelsen går over 3 deler med 6 ukers egen praksis mellom del 2 og 3. Ta kontakt for mer informasjon. på mail. fixnegler@online.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 9 dager 36.000 kr
Kristiansand Kristiansand 9 dager 36.000 kr

Utdannelse for Kosmetologer / Hudterapeuter

Utdannelsen er tilpasset for de som har utdannelse i vanlig manikyr og pedikyr og som ønsker å utvide tilbudet til kundene med et mere komplett program for neglepleie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 8 dager 25000 kr

Utdannelse for Negleteknologer

Utdannelsen er tilpasset for dem som allerede har en utdannelse som negleteknolog, og som har arbeidet aktivt innen yrket i minst et år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 dager 18.000 kr

“Manicure Expert” Full Program

Vi tilbyr kurset “Manicure Expert” Full Program. Drill manikyr er en av de mest raskeste og populær tekniken. Denne tekniken la oss fjerne kutikula rent og trygt og påføre perfekt gellack under neglebånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 5 dager 11.000 kr

Basic “Pro Nail Master” for nybegynnere

Vi tilbyr kurset Basic “Pro Nail Master” for nybegynnere. Grundig grunnleggende kunnskap er basis for en suksessfull karriere. På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe som profesjonell negledesigner. Kurset er veldig intensiv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 8 dager 15.200 kr

Gel Lover etterfyll kurs

Vi tilbyr kurset Gel Lover etterfyll kurs. Det passer for de som har gjennomført grunnkurs med gelenegler og som har erfaring med elektrisk neglefil og for dem som ønsker å øke sitt arbeids kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 3.900 kr

Manicure Expert

Vi tilbyr kurset Manicure Expert. Dette kurset passer for personer som har gjennomført grunnkurs i manikyr og som har erfaring med bruk av elektrisk neglefil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 5.000 kr

Perfect Start To Manicure

Vi tilbyr kurset Perfect Start To Manicure. Et nybegynnere og de som ønsker å forberede arbeids kvalitet. Drill manikyr er en av de mest raskeste og populær teknikken. Denne teknikken la oss fjerne kutikula rent og trygt og påføre perfekt Gellack under neglebånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 3.900 kr

Profi Gelenegler Påfyll

Vi tilbyr kurset Profi Gelenegler Påfyll. Dette er opplæring som skal utvikle negledesigneres profesjonalitet og kvalitet. Ønsker du å tilby dine kunder raske og dyktigere tjenester? Da kommet du på riktig sted!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 5 dager 13.500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>