Gelenegler, tilleggs-opplæringskursSted: Gloss Klinikken
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 4, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: 4.990
Neste kurs: 10.11.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr tilleggs-opplæringskurs i gelenegler. Her kan du ta opp alt du syns er utfordrende i klinikk praksis og få akkurat de konkrete og gode rådene du trenger for å bli bedre.

Kurset egner seg for deg som har jobbet litt med negler en stund, men som føler du trenger litt ekstra trening og veiledning for å bli tryggere i faget. Her kan du ta opp alt du syns er utfordrende i klinikk praksis og få akkurat de konkrete og gode rådene du trenger for å bli bedre. Negledesign er et yrke hvor man må trene for å bli god, dette kurset gir deg de tipsene du trenger for å bli enda bedre.

Vi underviser max. 5 personer per gang og er veldig opptatt av at de som lærer hos oss er flinke når de er ferdig med kurset.Vi har ikke eksamen.

På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe som profesjonell negledesigner. Vi vil gjennomgå alt av materiale innen teori og praksis på kurset, samt som du skal legge både nytt sett og etterfyll av gelenegler. Undervisningen er lagt opp slik at vi allerede fra første stund går rett på den praktiske delen.

Dette lærer du:
• Konkrete tips om hvordan du kan bli bedre på de ting du synes er vanskelig eller problemer du har møtt
• Videre veiledning på din teknikk og arbeidsmetoder og hvordan du kan optimalisere arbeidet ditt
• Riktig arbeidsstilling og tips til kundesalg og samt hvordan du kan bygge opp din virksomhet

Du trenger 1 modell til kurset fra klokken 10:00

Målgruppe for kurset

Kurset egner seg for deg som har jobbet litt med negler en stund, men som føler du trenger litt ekstra trening og veiledning for å bli tryggere i faget.

Vis flere tilsvarende kurs: