Kurs i matsikkerhet og mattrygghet i Overhalla

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Aqua Inspektør - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 10.200 kr

GlobalG.A.P CoC og ASC CoC - nettkurs

Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - nettkurs

Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 10.200 kr

Internkontroll – Akvakultur - nettkurs

Hvordan sikre forsvarlig drift og systematisk forbedring – i tråd med regelverkskrav? Akvakulturnæringen ønsker god fiskehelse- og velferd, i tillegg til bærekraftig og økonomisk god drift av oppdrettsanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Praktisk risikovurdering – Akvakultur - bedritsinternt

Bærekraftig drift krever god risikostyring. God risikostyring vil igjen bidra til økt operasjonell suksess. Akvakulturnæringen har utfordringer som må håndteres for å sikre bærekraftig drift. Å kjenne risikoene, og håndtere disse på riktig måte er sentralt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Fiskevelferdskurs - fjernundervisning

Vi tilbyr fiskevelferdskurs som fjernundervisning. Vårt godkjente kurs i fiskevelferd er for ansatte ved settefisk-, matfisk- og stamfiskanlegg. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.500 kr

Fiskevelferdskurs repetisjon - fjernundervisning

Vi tilbyr repetisjonskurs i fiskevelferd som fjernundervisning. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.900 kr

Legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere - fjernundervisning

Vi tilbyr nettbasert kurs om legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere som fjernundervisning. Kurset skal styrke kompetansen og kunnskapen rundt håndtering i daglig drift og røkting. Kurset dekker forskriftskravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som nettbasert kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.490 kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.09.2025 100 timer / 9 måneder22.09.2025 23.900 kr

Hygienekurs med Ik-mat og haccp-prinsippene - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om Ik-mat og haccp-prinsippene for bedrifter. Lover, forskrifter og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll. Målsettingen er å innfri AML’s krav. Undervisningen blir en veksling mellom korte forelesnings-sekvenser og gruppearbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Grunnkurs i mat- og personlig hygiene for serveringsbransjen

Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

HACCP og internkontroll for mattrygghet i serveringsbransjen

Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

Trygg servering: Kurs i alkoholloven og skjenkereglene

Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 499 kr

<< Forrige side  |  1 2   |