Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur i Oppland

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

LP-kurs - hundetrening

Vi tilbyr LP-kurs - hundetrening. Denne gangen får vi besøk fra Finland, selveste Oili Huotari.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østre Toten Østre Toten 08.02.2020 2 dager08.02.2020 2.500 kr

Passeringskurs

Sliter du med passering av andre hunder? Prøver du å avlede eller lokke uten at det fungerer? Da kan du bli med på kurs og lære hunden din hvordan den skal forholde seg til møtesituasjoner

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 03.02.2020 6 kvelder03.02.2020 1.500 kr

Takle forstyrrelser

Synes hunden din det er vanskelig å slappe i nærheten av andre hunder? Har du en hund som går lett opp i stress og for blir for høy i aktivitet når dere trener? Kanskje den er mer oppmerksom på alt annet enn deg og sliter med konsentrasjonen ?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 15.02.2020 1 helg15.02.2020 1.200 kr

Triksekurs

Vil du styrke samarbeidet med din hund og gjøre noe kjempegøy sammen ? Å gjøre triks med hunden, vil gjøre annen trening litt lettere da samarbeidet styrkes

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 22.02.2020 3 helger22.02.2020 600 kr

Valp videregående / Hverdagslydighet

På dette kurset skal vi bygge videre på øvelsene vi har gått gjennom på valpekursene, slik at vi kan få harmoniske og trivelige familiehunder. Du vil bli en enda bedre hundefører

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 30.01.2020 6 kvelder30.01.2020 1.500 kr

Grunnkurs hund

Oslo hundeskole er en av norges største hundeskoler. På vårt grunnkurs er målet å bevisstgjøre hundefører på hvordan man kan motivere, belønne, ha en riktig timing og å avbryte uønsket adferd. Kurset strekker seg over 8 kurs kvelder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik, Ved kallerudha... Gjøvik fra 1.750 kr
Gjøvik, Biri Gjøvik fra 2.100 kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Kurset er mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre det ansvaret man har som hundeeier og at det er viktig at hunden fungerer godt både i hjemmet og i samfunnet. Kurset strekker seg over 8 kurskvelder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik, Gjøvik Gjøvik fra 2100 kr
Gjøvik, Biri Gjøvik fra 1.750 kr

Sommer - aktiviseringskurs

Aktiviseringskurset arrangeres over fire dager en uke i sommerferien hvor hver kveld vil inneholde et nytt tema. Kurset går mandag, tirsdag, onsdag og torsdag og varer ca 2 timer hver kveld. Kurset passer for alle hunder som er seks måneder eller mer og tilpasses hver enkelt ekvipasje på hundens – o

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik

Grunnkurs

Grunnkurset er laget for å videreføre det man har begynt med på et valpekurs. Det å kunne lære hvordan man går videre i de ulike øvelsene, og starte på nye øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 02.03.2020 6 kvelder02.03.2020 1200 kr

Potegjengen

Dette er for dere som har gått kurs tidligere og vil ha en gjeng å trene med en gang i uka, for både det sosiale og det å opprettholde treningen med deg og din hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 29.01.2020 8 kvelder29.01.2020 1400 kr

Ukeskurs hundesport veteran

Hver sommer arrangerer vi en uke Sommerkurs. Vi hundesportkurs for veteraner. Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gausdal Gausdal 1 uke Ta kontakt kr

Ukeskurs Trinn-1 og hundesport

Hver sommer arrangerer vi en uke Sommerkurs. Vi tilbyr Lundqvist Trinn-1 og hundesport. Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gausdal Gausdal 1 uke Ta kontakt kr

Klikkerkurs

Vil du lære å bruke klikkertrening? Kurset passer uansett alder på hund :) Du har kanskje sett noen på trening eller ellers som bruker klikker når de trener med hunden sin? Kanskje har du bare hørt et metallisk klikk, men er usikker på hva de egentlig driver med?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 5 kvelder Fra 1.300 kr

Lydighet med Lotte Nordli!

Vi er så heldige å ha fått Lotte Nordli til å komme å holde kurs for oss!! Dette er et en-til-en kurs hvor du kan presentere hva du måtte ønske. Noen har møtt på motgang, noen vil ha guiding i tilnærmingen til nye og ukjente momenter og øvelser, mens andre leter mest etter inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg 2.200 kr

Triksekurs med Marianne Elise Methi

Vi har vært så heldige å få Marianne Elise Methi, kjent fra blant annet norske talenter, til å komme til oss å holde triksekurs. Så du kanskje Marianne og Vega på TV? Nå har du sjansen til å gå på kurs og lære triks av henne med din hund! Bli med på moroa!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg 1.500 kr

Gå pent i bånd og passeringstrening

Vi tilbyr gå pent i bånd og passeringstrening. På dette kurset lærer du teknikker om hvordan du kan trene til å gå pent i bånd og passere andre hunder og mennesker uten at hunden drar i båndet og / eller utagerer. Turene blir hyggeligere for både hund og eier når begge kan slappe av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nordre Land Nordre Land 1 kveld pr uke i 6 uker 2.995 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. Kurset er en naturlig fortsettelse av valpekurset men passer også for deg som ikke har gått kurs tidligere. Vi har stort fokus på individuell oppfølging og kursene har derfor kun 4 - 6 deltakere på hvert kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 kveld pr uke i 6 uker 2.495 kr
Lillehammer Lillehammer 1 kveld pr uke i 6 uker 2.495 kr
Nord-Aurdal / Fagernes Nord-Aurdal / Fagernes 1 kveld pr uke i 6 uker 2.495 kr
Nordre Land Nordre Land 1 kveld pr uke i 6 uker 2.495 kr

Adferd, kontakt og passeringskurs, trinn I

Grunnleggende trening for deg som vil ha bedre kontakt og kokntroll på din hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 2 dager 1.700 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier