Hundetrening - privatundervisning



Kursarrangør: Aniport
Sted: Oppland, Gjøvik
Oppland
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 trening
Pris: 103 pr trening

Jeg tilbyr å trene hunden din for deg. Kan tilby: hverdagslydighet, gå fint i bånd, passering av hunder / folk / dyr, kontakt, innkalling, diverse triks. Kan også tilby trening av diverse øvelser i lydighet, rallylydighet og agility (hopp og slalom).

Litt om meg selv:
Jeg heter Cecilie Fuhr og har to hunder, en Beagle og en Haldenstøver. Utdanning: vgs hundefag, kurs i blodspor, agility, nosework og smeller. Driver også med jakthundtrening av harehund / drivende hund, rallylydighet, lydighet og spor.

Mine kvalifikasjoner:
Har trent mine egne hunder i diverse hundesporter og hverdagslydighet. Gått vgs med hund og gått diverse kurs. 10 års erfaring med egen hund, har også trent andres. Synes det er givende å se resultater i treningen, og de fleste hunder elsker å trene, det er ofte mer stimulerende enn bare å gå tur.

Dette skal vi gjøre:
Vi lager en plan for treningen sammen, og blir enige om hva jeg skal trene hunden din på. Jeg starter helst med å gå en tur med hunden med litt aktivisering for å få utløp for energi, og trener aktivt på tilbakeveien. Varer ca 1 time.

Hvem det passer for:
Dette passer for alle hunder, unntatt de med aggresjonsproblemer. Jeg hjelper deg gjerne å finne en atferdskonsulent dersom din hund har aggresjonsproblemer.

Maks antall: 2 dyr om gangen

Hva du skal ta med:
Ta med sele og bånd, egne godbiter ved allergi/kresen. Gjerne ta med egne leker.

Ekstraservice:
Har tilgang på godbiter, leker, langline, og noe annet utstyr.

Gruppen består av:
Kan ha med min egen hund på trening ved passeringstrening / sosialisering, hvis ønskelig. Har du flere hunder som skal trenes må de kunne vente i bil på sin tur, trener 1 av gangen.