HundeAkademiet

HundeAkademiet er en moderne hundeskole som fokuserer på at hund og eier skal få en god kontakt og et bedre samarbeid i hverdagen.

Etter mange års trening med både hunder og mennesker har vi erfart at lykkelige hunder er lydige. Hunden skal se på deg som sin ”teamleder” som stadig kommer med nye morsomme oppgaver og belønningsformer.

Vi jobber altså for et bra samarbeid med hunden!

Vi vil ha hunder som jobber sammen med oss, og ikke for oss!

HundeAkademiet er opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi ansetter derfor kun instruktører som har gjennomgått en grundig instruktørutdanning og har lang erfaring med trening av hunder og deres eiere. Våre instruktører har hund og hundetrening som sin jobb og er der 100% for deg og din hund.

Du er velkommen på kurs hos oss!


 |  1 2   |  Neste side >>

Agilitykurs for nybegynnere

Vi tilbyr Agilitykurs for nybegynnere, med fart, spenning, disiplin og moro. Agility er hinderløp med hund. Hunden skal hoppe over, krype under, balanserer eller krype igjennom forskjellige hindre på banen. Banen består av femten til tjue hinder som skal utføres i en viss rekkefølge.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 1.850 kr  

Agilitykurs for viderekommede

Vi tilbyr Agilitykurs for viderekommende, med fart, spenning, disiplin og moro. Agility er hinderløp med hund. Hunden skal hoppe over, krype under, balanserer eller krype igjennom forskjellige hindre på banen. Banen består av femten til tjue hinder som skal utføres i en viss rekkefølge.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 7 kvelder 1.850 kr  

Apporteringskurs

Vi tilbyr apporteringskurs. Dette kurset er utformet for å utvikle et sterkere bånd til hunden din. Vi vil jobbe med hundens evne til å hente, bære og levere tilbake gjenstander til deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka  

Bronsemerkekurs

Vi tilbyr bronsemerkekurs. Du mestrer nå det som er basic, og er klar for større utfordringer, bronsemerket! Vi trener finpuss på øvelsene og avslutter med en prøve hvor bestått kvalifiserer til HundeAkademiets bronsemedalje og konkurransekurs klasse 1.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 8 ganger 1.850 kr  

Godt & blandet kurs

Vi tilbyr godt & blandet kurs. Vi legger opp treningen etter det dere ønsker å trene på. Hva fungerer bra? Hva fungerer mindre bra, og hva skal vi gjøre for å bli bedre?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka  

Hundedressur - privatundervisning

Vi kan tilby privatundervisning for deg som ønsker å komme i gang med treningen, men av en eller annen grunn ikke kan delta på et kurs. Eller kanskje du føler at hundeholdet ikke har blitt helt slik du hadde ønsket og vil trene på noe spesielt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 650 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 time 650 kr  

Innkalling - gå pent i bånd kurs

Vi tilbyr kurs i innkalling - gå pent i bånd. Du lærer her hvordan vi som oftest saboterer vår egen innkalling / båndtrening og hvordan vi kan fikse problemet med enkle teknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 1.850 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 1.850 kr  
Trondheim Trondheim 4 kvelder 1650 kr  

Kantarellsøk

Vi tilbyr kurs i kantarellsøk. I motsetning til oss mennesker er hundens største sanseinntrykk gjennom nesen. Om vi sammenligner menneskenes og hundens luktesans har vi ingenting å stille opp med. Man antar at hundens luktesans er opptil 4 millioner ganger sterkere enn menneskets.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg  
 |  1 2   |  Neste side >>