Ukeskurs Trinn-1 og hundesportKursarrangør: Lundqvist Hundeskole
Sted: Thon Skeikampen Resort
          Oppland, Gausdal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 uke
Pris: Ta kontakt

Hver sommer arrangerer vi en uke Sommerkurs. Vi tilbyr Lundqvist Trinn-1 og hundesport. Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken.

Vi vil ha grupper tilpasset alt fra den nybakte hundeeier til erfarne og aktive hundefolk.

Lundqvist Trinn-1
Helt siden hundeskolens oppstart for over 30 år siden, har metoder basert på kommunikasjon og samarbeid mellom menneske og hund vært vårt hovedfokus. Gjennom disse årene har vi utviklet og forfinet egne metoder for å skape best mulig samspill mellom hund og eier. Alle som går kurs hos oss starter med Lundqvist Trinn-1 (Grunnkurs). Her presenterer vi vår grunnfilosofi og våre metoder. Kurset tilpasses til hver enkelt ekvipasjes erfaringsnivå, og passer like bra til den nybakte hundeeieren som den mer erfarne hundetreneren. Ukeskurs Trinn-1 er et veldig fleksibelt kurs hvor du kan velge mange av aktivitetene selv. Hverdagslydighet, søk, lydighet, rallylydighet og agility er noen av tingene du kan jobbe med. Flere instruktører pr gruppe (maks 5 hunder pr instruktør), sikrer at vi kan gi god individuell tilpasning til den enkeltes nivå og ambisjoner.

Ukeskurs hundesport
Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1 eller
Grunnkurs hos oss. Vi lager et koldtbord hvor du hver dag kan velge mellom agility, rallylydighet, søk og tradisjonell lydighet. I tillegg kan du velge å være med i grupper som jobber med motivasjon, klikkertrening, språk og adferd og andre spennende temaer. Dette er kurset for deg som aldri får nok og som gjerne sier ”ja takk, begge deler” når det kommer til hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1, Grunnkurs eller Valpekurs hos oss.

Flere instruktører pr gruppe (maks 5 hunder pr instruktør), sikrer at vi kan gi god individuell tilpasning til den enkeltes nivå og ambisjoner.

Sommerens ukeskurs holdes på Skeikampen i Gausdal. Vi bor "midt i smørøyet", i leiligheter på nedsiden av høyfjellshotellet (Thon Skeikampen Resort) og ved alpinanelgget. Som vanlig kan vi benytte hele området og det er kort vei til butikker og alle de andre fasilitetene som Skeikampen tilbyr. Så for de som ønsker et avbrekk fra hundetreningen har vi nå fått gangavstand til tennisbaner, golf, sykkelutleie m.m.

Vi tilbyr leiligheter med forskjellig størrelse, standard og pris. Alle de forskjellige leilighetene ligger i samme område. På årets ukeskurs kan du nå velge mellom tre boalternativer:
• 4 – sengs ved hotellet
• 8 – sengs ved hotellet
• 8 – sengs ved alpinbakken

Målgruppe for kurset

Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1, Grunnkurs eller Valpekurs hos oss