Gjøvik Hundeklubb

Gjøvik Hundeklubb tar imot alle som har hund eller ønsker anskaffe seg hund. Rase eller blanding. Medlem/ikke medlem. Vi har treninger både inne og ute. Klubbens formål er å fremme et ansvarlig og positivt hundehold i samfunnet. Med dette menes å arbeide for riktig behandling av hunder og å påse at aktiviteter med hund blir drevet i verdige former.


Agility nybegynnerkurs

Kurset passer for deg som er helt fersk på agility. Kurset er satt opp med tanke på at hunden skal bli trygg på alle hinder som brukes i agility, slik at man får igjen mer på treninger i klubben. Kurset er obligatorisk for nye ekvipasjer.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg Fra 1.300 kr  

Agilitykurs med Ole Kristoffer Sagløkken

Vi har vært så heldige å få Ole Kristoffer Sagløkken til å komme å holde agilitykurs for oss! Det vil deles opp i to grupper per dag, dette fordeles etter de påmeldte. F. Eks en gruppe for grunntrening og en gruppe for handling dersom det passer med de påmeldte.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg Fra 1.300 kr  

Blodsporkurs

Spor er en super aktivitet for alle hunder, uansett rase og alder, -blodspor også! Dette er et innføringskurs som egner seg for nybegynnere eller litt øvede ekvipasjer.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg Fra 1.300 kr  

Klikkerkurs

Vil du lære å bruke klikkertrening? Kurset passer uansett alder på hund :) Du har kanskje sett noen på trening eller ellers som bruker klikker når de trener med hunden sin? Kanskje har du bare hørt et metallisk klikk, men er usikker på hva de egentlig driver med?

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 5 kvelder Fra 1.300 kr  

Lydighet med Lotte Nordli!

Vi er så heldige å ha fått Lotte Nordli til å komme å holde kurs for oss!! Dette er et en-til-en kurs hvor du kan presentere hva du måtte ønske. Noen har møtt på motgang, noen vil ha guiding i tilnærmingen til nye og ukjente momenter og øvelser, mens andre leter mest etter inspirasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg 2.200 kr  

Rallylydighetskurs

Har du lyst til å begynne å trene rallylydighet, men vet ikke hvor du skal begynne? Har du prøvd litt, og trenger hjelp til å komme videre? Trener du aktivt, men vil få litt system i treningen? Bli med på kurs!

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg 1.500 kr  

Triksekurs med Marianne Elise Methi

Vi har vært så heldige å få Marianne Elise Methi, kjent fra blant annet norske talenter, til å komme til oss å holde triksekurs. Så du kanskje Marianne og Vega på TV? Nå har du sjansen til å gå på kurs og lære triks av henne med din hund! Bli med på moroa!

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 helg 1.500 kr  

Valpekurs for valper opp til 6 mnd

Ved å ta deg tid til å lære valpen god hverdagslydighet helt fra starten, blir ditt hundehold lettere. På valpekurs vil du lære hvordan på en morsom, kreativ og effektiv måte kan trene hunden til å bli en god familiehund og ikke minst kunne kontrollere valpen blant andre hunder.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 7 kvelder Fra 1.300 kr