Kurs i hverdagsmat i Grûnerløkka

Nordiske Smaker - Kokkekurs

Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 05.02.2026 (+2) 4 timer05.02.2026 (+2) 1.750 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 14.01.2026 (+3) 3 timer14.01.2026 (+3) 1.750 kr
Oslo, Grûnerløkka 03.02.2026 3 timer 03.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grûnerløkka 26.02.2026 3 timer 26.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grûnerløkka 19.03.2026 3 timer 19.03.2026 1.750 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matlagningskurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger - hjemme hos deg eller i lokalene du måtte foretrekke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag

Hvordan forebygge og dempe stress med mat, urter, pust - nettkurs

Vi opplever alle stress i livet, noen mer enn andre. I dette webinaret deler vi egne erfaringer om hvordan forebygge stress. Eva snakker også om hvor viktig det er å puste riktig. I slutten av webinarer praktiserer vi noen enkle meditasjonsøvelser og Qigong.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 250 kr

Naturens støtte for immunforsvaret vinterstid - nettkurs

Trym Bergtatt og Ben Hope blir med på webinaret hvor vi skal presentere urter som i folkemedisin er brukt som støtte til immunforsvaret, samt brukt ved forkjølelse, hoste, influensa (detox som mange kaller det) – symptomer og plager som ofte rammer oss i vinterhalvåret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 150 kr

Flatbrød med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Fagbrev i industriell matproduksjon - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i industriell matproduksjon. Har du erfaring innen matproduksjon og ønsker å formalisere kompetansen din? Fagbrev i industriell matproduksjon åpner dørene til en verden av muligheter innen mat- og drikkevareindustrien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 120 timer / 2 semestre 14.750 kr

Mat Bevart - steg-for-steg-forklaringer på hermetisering Nettkurs

Mat Bevart er nettkurset for deg som vil lære konservering på en trygg, forståelig og hverdagsvennlig måte. Her får du steg-for-steg-forklaringer på hermetisering, trykkhermetisering, fermentering, tørking, salting og andre metoder som gjør at maten holder seg i årevis!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 time 3456 kr