HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i risikoanalyse brann. Kurset gir deg en innføring i risikoanalyse for brannfarer, slik at du er bedre rustet i det forebyggende arbeidet. Kurset arrangeres i våre lokaler i Oslo eller som webinar.
Vi tilbyr grunnkurs røykdykking industrivern. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltagerne kunne: foreta redning og slokkearbeide i røyk og varme - samarbeide med brannvesenets røykdykkere under en brann i egen bedrift.
Vi tilbyr repetisjonskurs i røykdykking industrivern. Målsettingen er at kurset skal løfte deltakerne slik at de er bedre rustet til å foreta redning og slokkearbeide i røyk og varme, på egen hånd eller i samarbeid med kommunale brannvesen.
Verktøyet V-RISK-10 er en sjekkliste i 10 steg som dekker historiske og kliniske risikohåndteringsvariabler. V-RISK-10 blir stadig validert i flere helseforetak og har prediktiv validitet for sjekklisten.
Ansatte i private og offentlige som søker å forebygge og redusere uønskede situasjoner. De som jobber under forhold og med mennesker som vil kunne utagere og være i stand til å utøve vold, samt å påføre andre trusler om vold.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som dekker arbeidsmiljølovens krav til grunnopplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Formålet med beredskapsøvelser er å heve kompetansen intern i bedriften, og bli bevisste på tidsrommet fra ulykken oppstår, til profesjonell hjelp ankommer ulykkesstedet. Samtidig er målet å kvalitetssikre bedriftens beredskapsplan.
Vi tilbyr kurs om arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser modul 1. Målet med opplæringen er å gi personer som skal bruke arbeidsutstyr nevnt i 701 "Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning" og 703 "Forskrift om utførelse av arbeid" en grunnleggende innføring i sikker bruk av arbeidsutstyr.
Vi tilbyr HMS-opplæring for ledere og mellomledere som nettkurs. Dette kurset dekker kravet om HMS-opplæring for arbeidsgiver i henhold til arbeidsmiljøloven §3 - 5. I tillegg til å dekke dette lovkravet, passer kurset også for andre ledere.
Vi tilbyr HMS grunnkurs i arbeidsmiljø som nettkurs. Dette kurset er laget i samsvar med krav til opplæringen for verneombud og medlemmer i AMU i henhold til arbeidsmiljøloven og hovedavtalen mellom NHO og LO.
Vi tilbyr kurs om HMS-regelverk som nettkurs. Kurset er en lederstøtte og gir en innføring risikovurdering, HMS regelverk og opplæringskrav. Kurset er også god hjelp for alle som driver opplæring av farlig arbeidsutstyr.
Vi tilbyr kurs i ISPS / havnesikring som nettkurs. Dette kurset gir deg som skal ha adgang til en ISPS-havn, nødvendig generell informasjon om det havnesikringssystemet du blir en del av.
Vi tilbyr kurs i bruk av åndedrettsvern som nettkurs. Dette kurset omhandler beskyttelse mot støv i arbeidsatmosfæren - hvordan bruke rett åndedrettsvern.
Vi tilbyr nettkurs i reisesikkerhet. Kurset fokuserer på hvordan du gjennom gode forberedelser og løpende vurderinger av situasjonen skal unngå å utsette deg for potensielt truende situasjoner og lærer deg en proaktiv og forebyggende tilnærming til ivaretakelse av egen sikkerhet på reise i utlandet.
Vi tilbyr støykurs. De fleste av oss utsettes for støy i hverdagen. Støy fra trafikken, støy på jobben, for høy musikk, eller støy i barnehagen er bare noe av det vi kan eksponeres for daglig.