Kurs i bridge

Her finner du bridgekurs over hele landet. Bridge er et av de mest populære, men også mest kompliserte kortspillene med mange regler og et avansert meldesystem. Mange blir bitt av bridgebasillen, men gjerne først etter å ha spilt det en stund eller tatt et kurs for å komme hurtig i gang. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Bridgekurs - litt øvet

Kurset begynner med en hurtig gjennomgang av det man bør ha lært på nybegynnerkurset, og fortsetter videre med nytt stoff. Av nye ting vil vi nevne slemmeldinger, motspill, høyere åpninger og sterke åpningsmeldinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 6 uker à 2,5 timer pr. gang 1.500 kr

Bridgekurs - Lørdagsseminar

Lørdagsseminaret er et bridgeseminar for dem som kan litt mere enn det helt nødvendige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 3 timer 300 kr

Bridgekurs - viderekomne

Kurs for Viderekomne 1 henvender seg først og fremst til dem som synes de kan en del bridge, og som har spilt i noen år, men som kanskje står litt i stampe når det gjelder selve spillingen, og som ønsker utdypende kunnskaper som vil øke prestasjonsevnen ved bordet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 6 uker, 2,5 timer pr. gang 1.500 kr

Bridgekurs for nybegynnere

Kursets mål er at elevene etter endt kurs skal kunne gjennomføre et helt spill og ha tilegnet seg de mest elementære kunnskaper om meldinger, utspill, spill og motspill. Du vil få utlevert et kurshefte. Innholdet i dette heftet vil danne grunnlaget for undervisningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 6 uker à 2,5 timer pr. gang 1.500 kr

Weekend-kurs - Litt øvet

Vi vil arrangere egne weekend-kurs for nybegynnere, der vi starter på lørdag, og kjører hele søndag. Etter kurset vil du og de andre deltagerne bli invitert til å spille bridge i Bridgeskolens oppfølgingsklubb,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 1 helg 1.500 kr

Weekend-kurs - Nybegynnere

Vi vil arrangere egne weekend-kurs for nybegynnere, der vi starter på lørdag, og kjører hele søndag. Du bør møte fram minst 10 minutter før start. Prisen er den samme som for de andre kursene. Vi er faktisk den eneste bridgeskolen i landet som kan lære deg bridge på 2 dager!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 24.10.2020 (+1) 1 helg24.10.2020 (+1) 1.500 kr

Weekend-kurs - Spilleføringer

Vi vil arrangere egne weekend-kurs for spilleføringer. Kurset i spilleføring inneholde alt det du trenger å vite i teorien om spilleføring. Spilleføring i NT: Honnørstikk. Langfargestikk. Viktighetene av å ha "Tempo".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 12.12.2020 1 helg12.12.2020 1.500 kr

Weekend-kurs - Utspill/Motspill

Vi vil arrangere egne weekend-kurs for Utspill/Motspill. På dette kurset lærer du hvordan du skal planlegge utspillet. Forberedelser i meldefasen. Innmeldinger av en farge og flere farger. Utspillsvisende doblinger. Passivt forsvar vs. aktivt forsvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 21.11.2020 1 helg21.11.2020 1.500 kr

Weekend-kurs - Viderekommende

Vi vil arrangere egne weekend-kurs for viderekommende, der vi starter på lørdag, og kjører hele søndag. Etter kurset vil du og de andre deltagerne bli invitert til å spille bridge i Bridgeskolens oppfølgingsklubb,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Montebello Oslo, Montebello 05.12.2020 1 helg05.12.2020 1.500 kr