Ukulelekurs - hjemmeundervisning



Sted: Hele landet, Vi kommer hjem til deg
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Bestill en prøvetime
Varighet: 30 - 40 - 60 minutter pr gang
Pris: Fra 374 per time

Vil du bli bedre på ukulele? Vi tilbyr gratis prøvetime! Våre lærere vet at du blir mest motivert når du får ta eierskap til din egen musikalske utvikling, og planlegger derfor undervisningen rundt dine favorittlåter og ambisjoner.

Innhold:
Undervisningen er tilpasset ditt nivå, din alder og dine ambisjoner slik at du utvikler deg i det tempoet du vil. Hos oss er det din musikalitet og din musikksmak som står i fokus.

Kursholder:
Våre lærere for ukulele har bred kompetanse og erfaring fra musikkbransjen, og vil tilpasse undervisningen til dine forutsetninger og ambisjoner. Når du lærer å spille ukulele hos Muno er det din individuelle musikalitet som står i fokus. Hos oss får du utvikle deg i det tempoet du vil.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker ukulelekurs som hjemmeundervisning. Muno underviser alle aldre.


Eksamen/sertifisering:
Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter, 16 år

Vis flere tilsvarende kurs: