Triks og hverdagslydighetKursarrangør: Lahaugmoen Hundesenter
Sted: Lahaugmoen Hundesenter (Skedsmokorset)
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Brånåsveien 7, 2019 Skedsmokorset (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2.100

Vi tilbyr kurs i triks og hverdagslydighet. Kurset er et godt valg for de som gjerne vil fortsette å trene videre etter endt valpekurs, men som ikke ønsker å trene på noe av de mer tradisjonelle og «seriøse» hundesportene.

Innhold:
Kurskvelden deles i tre. Vi trener først en hverdagslydighetsøvelse, så innkalling før vi avslutter kvelden med trening av triks og moro. Å trene triks på denne måten bygger opp en veldig positiv relasjon mellom hund og eier. Dette gir igjen utslag i bedre kontakt mellom hund og eier i andre situasjoner og bidrar til å utvikle en lydig og behagelig hund i hverdagen.

Merk deg at påmelding til kursene hos Lahaugmoen Hundesenter er bindende. Ved å melde på et kurs, godkjenner du samtidig at du som deltager selv er ansvarlig for deg selv og din hund. Lahaugmoen Hundesenter, eller instruktøren kan ikke holdes ansvarlig for skader. Kurset er åpent for alle. Vi jobber selvfølgelig med klikkertreningsteknikker, som på alle våre andre kurs.

Ettersom vi har alltid små grupper på våre kurs kan vi tilpasse kurset til deltagernes ønsker og behov. Dette gjelder spesielt trening av triks og moro. Mange ønsker å trene triks de kan gjøre på tur. Andre ønsker å jobbe målrettet med aktivisering innendørs og noen hunder har behov for rolig aktivisering. Deltagerne oppfordres til å komme med ønsker! Eksempler på noe av det vi har jobbet med er: slalom mellom beina, balansere, snurre rundt, spille død, skru på lyset, venstre og høre. Her er det bare fantasien som setter grenser


Målgruppe for kurset:
Dette er kurset for de som vil ha det litt gøy med å trene triks samtidig som de jobber med hverdagslydighet.