No stress hundeskole

No Stress Hundeskole ble etablert i 2019 av Ella Liverød Lund med ett formål: om å lære bort enkle og riktige metoder for å trene hund. Kursene våre baserer seg på nye metoder og forskning, men vi glemmer ikke i prosessen at hunder er dyr. Alle hunder har forskjellige behov, uavhengig av rase og det er derfor viktig å være fleksibel når det kommer til hundetrening. Vi ser hunder som individer og tilpasser opplæringen ut i fra hvem som er på kurset.

Å gå på hundekurs er ikke bare for gøy og moro, men også for å styrke båndet mellom hund og eier. Det er ikke alltid like lett å motivere seg for å trene hund i hverdagen, men vi opplever fra våre kursdeltagere en økt motivasjon til å gjøre nettopp dette, også etter kurset er ferdig, om du fortsatt


Hundehjelpen - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 2.000 kr  
Buskerud Buskerud 2.000 kr  
Oslo Oslo 2.000 kr  
Telemark Telemark 2.000 kr  
Vestfold Vestfold 2.000 kr  
Østfold Østfold 2.000 kr  

Passeringskurs

Det er vanskelig å trene hunden sin til å kunne gå forbi andre hunder uten å gjøre det vi kaller et utfall. Der hunden bjeffer eller kaster seg mot den andre hunden. Det finnes mange gode øvelser for å forhindre dette.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3.500 kr  
Buskerud Buskerud 3.500 kr  
Vestfold Vestfold 3.500 kr  

Privat hundegrunnkurs

Et grunnkurs for hundeeiere, et kurs for de som har en voksen hund, men syns det er vanskelig med trening. Vi vil gå gjennom alle de grunnleggende øvelsene hunden skulle trenge for å gå videre på kurs eller bare for å styrke båndet mellom hund og eier.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3.500 kr  
Buskerud Buskerud 3.500 kr  
Vestfold Vestfold 3.500 kr  

Privat valpekurs

Med et privat kurs får du tett og individuell oppfølging med hundetreningen. Mange setter pris på å ikke behøve å møte opp til bestemt kursplass to dager i uken, men istedet velge kursplass og tidspunkt selv.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 6 timer 3.500 kr  
Buskerud Buskerud 6 timer 3.500 kr  
Vestfold Vestfold 6 timer 3.500 kr  

Privat videregående kurs

Et veldig morsomt og givende kurs med noe mer avanserte øvelser. Her lærer du blant annet 5 lydighetsøvelser som er grunnleggende for videre evt bronsemerkekurs osv. I tillegg legger vi mer vekt på innkalling, passering av andre hunder, gå pent i bånd og det du evt måtte ønske å trene mer på.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3.000 kr  
Buskerud Buskerud 3.000 kr  
Vestfold Vestfold 3.000 kr