No stress hundeskole

No Stress Hundeskole ble etablert i 2019 av Ella Liverød Lund med ett formål: om å lære bort enkle og riktige metoder for å trene hund. Kursene våre baserer seg på nye metoder og forskning, men vi glemmer ikke i prosessen at hunder er dyr. Alle hunder har forskjellige behov, uavhengig av rase og det er derfor viktig å være fleksibel når det kommer til hundetrening. Vi ser hunder som individer og tilpasser opplæringen ut i fra hvem som er på kurset.

Å gå på hundekurs er ikke bare for gøy og moro, men også for å styrke båndet mellom hund og eier. Det er ikke alltid like lett å motivere seg for å trene hund i hverdagen, men vi opplever fra våre kursdeltagere en økt motivasjon til å gjøre nettopp dette, også etter kurset er ferdig, om du fortsatt


Hundehjelp - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 – 3 timer avhengig av problemets ... 1.500 kr  

Privat valpekurs

Et privat valpekurs der du selv velger når og hvor du vil trene. Du har instruktøren til din disposisjon i 6 timer og du vil lære alt man ellers vil lært på et vanlig valpekurs.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 timer 3000 kr