Target - hundekurs - nettkursKursarrangør: Hundesenteret AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du har tilgang på kurset i 6 måneder så du har god tid til å ta modulene så mange ganger du ønsker.
Pris: 499

Vi tilbyr nettkurs i target . Klar for å lære noe morsomt og kult med hunden din? Mange øvelser som hunden din kommer til å bli skikkelig mentalt sliten av og som er nyttig å bruke i hverdagen?

Dette kurset er for deg som ønsker å gjøre noe gøy og utfordrende med hunden din. Gjennom flere øvelser og triks styrker du relasjonene til hunden din. Dette blir gøy, velkommen til kurset “Target”!

Dette kurset viser to forskjellige targetformer, og vi anbefaler deg å definitivt lære inn begge. Vi skiller på pote- og nesetarget og begge er morsomme og praktisk for hunden å lære inn. Ved hjelp av potetarget kan vi dirigere hunden dit vi vill, vi kan sende den ut, ber den til å stå/ligg/sitt på en bestemt plass, vi kan utnytte kontrollen hunden har over beina sine til styrke- og balansetrening, triks og trening. Også nesetarget er praktisk for oss at hunden kan. Her kan hunden for eksempel hjelpe oss med å slå av og på lyset, lukke en dør eller skuffe.

Ellers er det praktisk å bruke targeten til å lede hunden i riktig posisjon eller bevegelse. Her er det bare fantasien som setter grenser. Du kan bruke targeten til å lede hunden gjennom beina di i slalåm eller for å krype. Gjennom kurset viser vi innlæringen av pote og snutetarget og noen praktiske hverdagslige ting hunden kan utføre med denne ferdigheten.

Instruktøren vår Mascha gleder seg til å veilede dere gjennom mange morsomme og utfordrende moduler. Du har både tilgang til instruktør for spørsmål og veiledning under hele kurset, og i facebookgruppa kan du også dele erfaringer med de andre som tar samme kurs. Etter du har gjennomført alle modulene kan du ta en valgfri test for å se hvor mye du og hunden har lært og evt. hvilke moduler dere bør ta en gang til. Etter endt kurs får dere tilgang på diplom.

Vi gleder oss til se deg nå målet ditt!