Sikkerhet på arbeidsplassen



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Jessheim
          Akershus, Ullensaker
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 17:00 - 19:00
Varighet: 2 timer
Pris: 1.104

Vi tilbyr kurs om sikkerhet på arbeidsplassen. I løpet av kurset vil kursdeltageren følge en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass.

Innhold:
Film, fokuspunkter og arbeidsoppgaver viser hvordan en arbeidstaker skal utføre arbeid etter forskriftene, og hva som kan bli konsekvensen hvis man ikke utfører arbeidet på en sikker måte. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring i henhold til HMS lovgivningen - Forskrift om systematisk helse- miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheter (internkontrollforskriften) §5.2 Sørge for at arbeidstakerne har tilstrekkelig kunnskaper og ferdigheter i det systematiske helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid, herunder informasjon om endringer.

§6.1 kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide tilhørende planer og tiltak for å redusere risikoforholdene Arbeidsmiljøloven §2 - 2 Arbeidstakers medvirkningsplikt Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav (forskrift om utførelse av arbeid) Forskrift om sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på bygge- eller anleggsplasser (byggherreforskriften).

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om sikkerhet på arbeidsplassen