Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du HMS-kurs for alle typer industribedrifter og organisasjoner i hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen, verneombudsarbeide osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.
Vi tilbyr kurs i farlig verktøy / HMS på arbeidsplassen som nettkurs. Kurset vil gi deg grunnleggende teoretiske kunnskaper om HMS og regelverk om bruk av farlig arbeidsutstyr
Vi tilbyr kurs i ISPS / havnesikring som nettkurs. Dette kurset gir deg som skal ha adgang til en ISPS-havn, nødvendig generell informasjon om det havnesikringssystemet du blir en del av.
Vi ønsker å bistå deg som er i en bransje som er lovpålagt med 40 timers opplæring innen HMS. Vårt HMS kurs passer for deg som arbeider med HMS og HR, men også for deg som er medlem av et arbeidsmiljøutvalg, verneombud / hovedverneombud eller bedriftsleder.
Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget, teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Gjenvinningsfaget er en komprimert utdanning for voksne. Opplæringen følger Utdanningsdirektoratets læreplaner, men er spesielt tilpasset voksne.
Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev produksjonsteknikkfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Produksjonsteknikkfaget er en komprimert utdanning for voksne. Den bygger på læreplanene for Vg1 Teknikk og industriell produksjon, Vg2 Industriteknologi og Vg3 Produksjonsteknikkfaget (hovedfokus).
Vi tilbyr nettkurs i HMS på arbeidsplassen ved bruk av farlig arbeidsutstyr på norsk ogengelsk som nettkurs. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper om HMS og regelverk om opplæring og bruk av farlig verktøy og arbeidsutstyr.
Vi tilbyr nettkurs HMS - Arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser - Modul 1. Målsetning: Kurset vil gi deg grunnleggende teoretiske kunnskaper om HMS og regelverk om bruk av farlig arbeidsutstyr. (Forskrift om utførelse av arbeid § 10-1, §10-2 og § 10-3).
Vi tilbyr HMS-kurs for vannkraft som nettkurs. Dette kurset gir personell en innføring i vannkraft og fjernvarme sin HMS-virksomhet, og bevisstgjøre hver enkelt i forhold til risikofylt arbeid og potensielt farlige situasjoner.
Vi tilbyr kurs i IEC/ISO- og ATEX-merking av mekanisk utstyr. Et godkjent Ex-utstyr har et merkeskilt som blant annet beskriver eksplosjonsbeskyttelsen og området utstyret kan brukes i. Kan du?tyde?disse kodene?
Vi tilbyr nett kurs i IEC/ISO-merking av mekanisk utstyr. Et godkjent Ex-utstyr har et merkeskilt som blant annet beskriver eksplosjonsbeskyttelsen og området utstyret kan brukes i. Kan du?tyde?disse kodene?
Vi tilbyr kurs i IECEx-merking av elektrisk utstyr som nettkurs. Et Ex-utstyr har et skilt med en merking, hvor du kan lese av de påkjenningene utstyret er godkjent for. Kan du tyde hvilke påkjenninger det er?
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.
Kursdeltageren følger en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass. § 6.1 kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide tilhørende planer og tiltak for å redusere risikoforholdene.