Psykisk Førstehjelp 2 timer (påbygging modul) - bedriftsinterntKursarrangør: Røde Kors Førstehjelp
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 timer
Pris: 4.300

Vi tilbyr 2 timers Psykisk Førstehjelp 2 timer (påbygging modul) for bedrifter. Det handler om å «Bry deg». Bry seg om noen som ikke har det så bra, slik at de skal få det bedre. Kurset vil styrke deg på områder du garantert vil bli utfordret på når livets motgang inntrer nær deg.

Røde Kors Grunnkurs i Psykisk Førstehjelp ser nærmere på hvordan hver og en av oss kan være bedre forberedt når en krise inntreffer, hvordan vi kan forebygge at krisen inntreffer, bidra til å redusere omfanget av krisen før den inntreffer og sette oss selv i bedre stand til å hjelpe andre og oss selv, i den første vanskelige tiden etter at en krise har inntruffet.

Dersom dette kurset bestilles sammen med annet kurs (minimum 3 timer eller mer) vil prisen bli kr 2990,-

Maks antall deltakere: 15

I kurset psykisk førstehjelp 2 timer vil deltakerne i tillegg til ordinær førstehjelp, lære seg hvordan man skal takle en situasjon som krever psykisk førstehjelp.
Vi ser blant annet nærmere på hvordan hver og en av oss kan være bedre forberedt på når en krise inntreffer, hvordan vi kan forebygge at krisen inntreffer, hvordan vi kan bidra til å redusere omfanget av krisen før den inntreffer og sette oss selv i bedre stand til å hjelpe andre og oss selv, i den første vanskelige tiden etter at en krise har inntruffet.

Det handler om å «Bry deg» Bry seg om noen som ikke har det så bra, skal få det bedre. Kurset vil styrke deg på områder du garantert vil bli utfordret på når livets motgang inntrer nær deg Kunnskap redder liv KURSBEVIS Røde Kors Grunnkurs i Førstehjelp.

NB: Kurset i psykisk førstehjelp 2 timer er et tilleggskurs til for eksempel et ordinert førstehjelpskurs/hjertestarterkurs/ brannkurs.

Kjøring, bom og parkering tilkommer.