Privat coaching



Kursarrangør: Magenta Yoga
Sted: Ved Nadderud stadion, samme hus som Kiwi
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 61, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Ta kontakt for informasjon

Jeg tilbyr deg coaching. Som coach kan jeg hjelpe deg med å bli bedre kjent med deg selv og dine egenskaper, hva du ønsker her i livet, hva som er viktig for deg og hva du må gjøre for å oppnå det du ønsker.

Innhold:
Jeg bruker ulike verktøy for å hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, se dine styrker, oppnå større klarhet, få dine tanker ut i handling, oppleve større tilfredshet, nå dine mål og oppnå økt livskvalitet. Jeg hjelper deg med å sette deg mål og til å følge drømmen din. Alle har noe de drømmer om, men ikke alle er like flinke til å lytte til den, ta den på alvor eller realisere den.

Gjennom coachingen jobber vi oss gjennom de ulike områdene i livet, da det er viktig at du fungerer så optimalt som mulig på alle viktige livsområder- f.eks økonomi, karriere, følelser, familieliv, venner, helse og velvære. Jeg kan hjelpe deg med å bryte ned barrierer, få maksimalt ut av ditt potensiale og til å bli din beste versjon. Jeg hjelper deg til å oppnå klarhet i hvem du er, hva du gjør, hvor du skal og hvorfor du gjør det. Uansett om du trenger livsveiledning, yrkesveiledning, sliter med å holde vekten, er på jakt etter mer lykkefølelse i hverdagen eller føler at du står litt på stedet hvil, kan jeg hjelpe deg.

Priser:
• En god start, 3 coachingtimer kr 2 600,-
• Finn deg selv, 5 coachingtimer kr 4 000,-
• Bli din beste versjon, 8 coachingtimer kr 6 000,-
• Påfyllingstime kr 1 000,-

Vis flere tilsvarende kurs: