Interflow har siden 2002 holdt kurs, foredrag og retreats med temaer som stressmestring, mindfulness, meditasjon, fokustrening, mental trening, intuisjonstrening, coaching, personlig utvikling og kommunikasjon, relasjonsarbeid mm.

I tillegg tilbys private konsultasjoner. Dette er ofte å anbefale i kombinasjon med kurs/foredrag for å fordype og integrere stoffet tilpasset det enkelte individ.

Interflow, ved Liv Wassum, samarbeider med flere andre innenfor samme felt, i tillegg til turoperatører og musikere.
Hun har hatt privatpraksis som terapeut, coach og mentor siden 1994, hvor hun praktiserer mental trening, coaching, bevisstgjøring, stressmestring, helhetsterapi, systemoppstilling, meditasjon, hypnose mm.

Wassum har også vært tilknyttet Aftenpostens livsstilspanel som stressmestringsekspert.


 |  1 2   |  Neste side >>

Intuisjon, utvikling og trening - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i intuisjon, utvikling og trening for bedrifter. Ja, gut-feeling eksisterer. Intuisjon, magefølelse, forutanelse, atmosfære, å ha en godfølelse, et instinktivt «ja» – er noe de fleste opplever og kan utdype og utvikle videre. Å lære å gjenkjenne, forstå og kommunisere med denne delen

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for bedrifter. Skreddersydd kurs / foredrag som viser kommunikasjonens mangfold og helhet. Du får teknikker, innsikt og kunnskap som bringer deg videre!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kurs i stressmestring med meditasjon og mindfulness

Ettermiddags kurs i stressmestring, med meditasjon, bevisstgjøring, pust og mindfulness. Du lærer å forstå hvordan du kan håndtere stress bedre, og generelt ha større livskvalitet. Dette kurset går hver 14. dag på hhv Majorstuen, Oslo og Eiksmarka, Bærum. I Oslo er det kursrekke over 8 ganger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 8 kvelder 2.500 kr  
Ullensaker Ullensaker 1 dag 2.500 kr  

Mental trening, bevissthetstrening, mål, visjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mentaltrening for bedrifter. Alt er enklere når du kjenner og mestrer deg selv bedre. Overbevisning, innstilling og tankemønster KAN snus til noe positivt og fruktbart. Men – mental trening alene er ikke nok! Nye innarbeidede tankemønstre faller som korthus hvis det ikke forankres

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Motivasjon og inspirasjon

Vi tilbyr kurs i motivasjon og coaching. Bli din egen og hverandres coach og inspirasjonskilde! Større mestrings- og prestasjonsevne, i kombinasjon med arbeidsglede og tilstedeværelse, er fullt mulig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Motivasjon og inspirasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i motivasjon og coaching for bedrfifter. Motivasjon uten inspirasjon fører ikke frem. Det å ha innsikt i ulike personlighetstyper, hvordan vi er skrudd sammen, responderer, går i automatikk-fella, styres av ønsketenkning, følelser, forventninger osv er viktig for å lykkes med motivas

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Retreat med meditasjon, stillhet og tilbaketrekning

Velkommen til retreat på vakkert og fredelig sted i Sverige, 2,5 time fra Oslo. Dette retreatet består hovedsakelig av meditasjoner, indre fordypning, stillhet og tilbaketrekning - men også dype sjamanistiske reiser, pust, øvelser, kundalini, thetaøvelser, medisinhjulet og system oppstilling.

Sted Dato Varighet Pris
Sverige Sverige 4 dager  

Stressmestring - bedriftsinternt

Vi tilbyr 2-dagers kurs i stressmestring for bedrifter. Mestrer du stress mestrer du det aller meste. Lær hvordan!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>