Interflow har siden 2002 holdt kurs, foredrag og retreats med temaer som kommunikasjon, stressmestring, motivasjon/inspirasjon, fokustrening, mental trening, mindfulness, bevissthetsutvidelse, intuisjonstrening, meditasjon, nullstilling, coaching, personlig utvikling mm.

I tillegg tilbys private konsultasjoner. Dette er ofte å anbefale i kombinasjon med kurs/foredrag for å fordype og integrere stoffet tilpasset det enkelte individ.

Interflow, ved Liv Wassum, samarbeider med flere andre innenfor samme felt, i tillegg til turoperatører og musikere.
Hun har hatt privatpraksis som terapeut, coach og mentor siden 1994, hvor hun praktiserer mental trening, coaching, bevisstgjøring, stressmestring, helhetsterapi, systemoppstilling, meditasjon, hypnose mm.

Wassum har også vært tilknyttet Aftenpostens livsstilspanel som stressmestringsekspert.


 |  1 2   |  Neste side >>

Intuisjon, utvikling og trening - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i intuisjon, utvikling og trening for bedrifter. Ja, gut-feeling eksisterer. Intuisjon, magefølelse, forutanelse, atmosfære, å ha en godfølelse, et instinktivt «ja» – er noe de fleste opplever og kan utdype og utvikle videre. Å lære å gjenkjenne, forstå og kommunisere med denne delen

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for bedrifter. Skreddersydd kurs / foredrag som viser kommunikasjonens mangfold og helhet. Du får teknikker, innsikt og kunnskap som bringer deg videre!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kurs i stressmestring vha meditasjon og mindfulness

Ettermiddags kurs i stressmestring, vha meditasjon, bevisstgjøring, pust og mindfulness. Du lærer å forstå mer om hvordan du kan håndtere stress bedre, og generelt ha større livskvalitet. Kursene avholdes flere ganger i året, fortløpende, kombinert eller uavhengig av hverandre.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 600 kr  
Ullensaker Ullensaker 1 dag 1.100 kr  

Meditasjonsgruppe

Vi tilbyr meditasjonsgruppe på Bekkestua. Nye og gamle velkommen!! Vi gjennomgår samlet det som er mest aktuelt for gruppen der og da, og ellers guidede meditasjoner, mental detox, egenprogrammering, selvhelbredende øvelser og mindfulness.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer 350 pr gang kr  

Mental trening, bevissthetstrening, mål, visjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mentaltrening for bedrifter. Alt er enklere når du kjenner og mestrer deg selv bedre. Overbevisning, innstilling og tankemønster KAN snus til noe positivt og fruktbart. Men – mental trening alene er ikke nok! Nye innarbeidede tankemønstre faller som korthus hvis det ikke forankres

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Mindfulness og meditasjon, nullstilling

Vi tilbyr kurs i mindfulness og meditasjon. Du får presentert ulike teknikker og får muligheten til å etablere en dybde og innsikt i hva dette er. Mindfulness og meditasjon hjelper deg til å nullstille deg, få oversikt og tilstedeværelse.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 timer  

Motivasjon og inspirasjon

Vi tilbyr kurs i motivasjon og coaching. Bli din egen og hverandres coach og inspirasjonskilde! Større mestrings- og prestasjonsevne, i kombinasjon med arbeidsglede og tilstedeværelse, er fullt mulig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Motivasjon og inspirasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i motivasjon og coaching for bedrfifter. Motivasjon uten inspirasjon fører ikke frem. Det å ha innsikt i ulike personlighetstyper, hvordan vi er skrudd sammen, responderer, går i automatikk-fella, styres av ønsketenkning, følelser, forventninger osv er viktig for å lykkes med motivas

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>