Interflow har siden 2002 holdt kurs, foredrag og retreats med temaer som stressmestring, mindfulness, meditasjon, fokustrening, mental trening, intuisjonstrening, coaching, personlig utvikling og kommunikasjon, relasjonsarbeid mm.

I tillegg tilbys private konsultasjoner. Dette er ofte å anbefale i kombinasjon med kurs/foredrag for å fordype og integrere stoffet tilpasset det enkelte individ.

Interflow, ved Liv Wassum, samarbeider med flere andre innenfor samme felt, i tillegg til turoperatører og musikere.
Hun har hatt privatpraksis som terapeut, coach og mentor siden 1994, hvor hun praktiserer mental trening, coaching, bevisstgjøring, stressmestring, helhetsterapi, systemoppstilling, meditasjon, hypnose mm.

Wassum har også vært tilknyttet Aftenpostens livsstilspanel som stressmestringsekspert.


 |  1 2   |  Neste side >>

Intuisjon, utvikling og trening - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i intuisjon, utvikling og trening for bedrifter. Ja, gut-feeling eksisterer. Intuisjon, magefølelse, forutanelse, atmosfære, å ha en godfølelse, et instinktivt «ja» – er noe de fleste opplever og kan utdype og utvikle videre. Å lære å gjenkjenne, forstå og kommunisere med denne delen

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for bedrifter. Skreddersydd kurs / foredrag som viser kommunikasjonens mangfold og helhet. Du får teknikker, innsikt og kunnskap som bringer deg videre!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kurs i mindfulness og meditasjon

Hvordan du nullstiller deg mentalt, oppnår en no-mind tilstand, kobler ut og finner roen. Dette er grunnleggende for å ha det godt, kjenne deg selv, forstå og fange opp hva som skjer i og rundt deg, være fokusert og tilstede.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 8 kvelder 2.500 kr  
Ullensaker Ullensaker 1 dag 2.500 kr  

Mental trening, bevissthetstrening, mål, visjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mentaltrening for bedrifter. Alt er enklere når du kjenner og mestrer deg selv bedre. Overbevisning, innstilling og tankemønster KAN snus til noe positivt og fruktbart. Men – mental trening alene er ikke nok! Nye innarbeidede tankemønstre faller som korthus hvis det ikke forankres

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Motivasjon og inspirasjon

Vi tilbyr kurs i motivasjon og coaching. Bli din egen og hverandres coach og inspirasjonskilde! Større mestrings- og prestasjonsevne, i kombinasjon med arbeidsglede og tilstedeværelse, er fullt mulig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Motivasjon og inspirasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i motivasjon og coaching for bedrfifter. Motivasjon uten inspirasjon fører ikke frem. Det å ha innsikt i ulike personlighetstyper, hvordan vi er skrudd sammen, responderer, går i automatikk-fella, styres av ønsketenkning, følelser, forventninger osv er viktig for å lykkes med motivas

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Retreat i Italia med malekurs

Velkommen til Retreat i nydelige Piemonte i Italia! Dette retreatet er en kombinasjon av Vedic Art malekurs - meditasjon, tilstedeværelse og energiøvelser - natur, stillhet og ro - god mat og vakre omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia 6 dager 998 EUR kr  

Retreat med meditasjon og Vedic Art malekurs

Velkommen til fantastiske Palazzo Stabile I Piemonte, Italia! Dette retreatet er en kombinasjon av meditasjon, tilstedeværelse og energiøvelser - natur, stillhet og ro - og fordypelse og uttrykk gjennom grunnkurset i Vedic Art.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 dager 998 EUR kr  
Italia Italia 6 dager 998 EUR kr  
 |  1 2   |  Neste side >>