Kunstsamtale mellom Finn Skårderud og Tone Dietrichson - digitaltSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 18:00 - 20:00
Varighet: 2 timer

Velkommen til kunstsamtale mellom Finn Skårderud og Tone Dietrichson som holdes digitalt. Vi er så heldig å få besøk av Finne Skårderud som i samtale med billedkunstner Tone Dietrichson vil snakke om angst, Ibsen og kunst.

Innhold:
Finn Skårderud er en svært kjent norsk psykiater, forfatter, professor og kritiker - som også har blitt kjent for sine mange kunstnerintervjuer og artikler. Han har grunnlagt Villa Sult, gitt ut et 20-talls bøker og en av våre fremste behandlere av spiseforstyrrelser.

Tone Dietrichson er utdannet i skulptur og tegning ved Statens Håndverk- og Kunstindustri skole, og har i mer enn 20 år dykket ned i Henrik Ibsens litteratur, fortrinnsvis Vildanden. Hun har selv vært åpen om sin angst, som hun formidler også i kunsten sin.

I en gammel villa fra 1898 ved sjøen i Sandvika vil vi gi deg de beste samtalene med kunstnerne og mennesker som ser verden med litt andre briller. Vi vil gi deg samtidskunst og historier så du forstår. Vi ønsker å skape et mellomrom i hverdagen for alle der ute; så besøk oss også på Sjøholmen, enten du vil ta en kaffe, se Sanseloftet med barna eller gå på et foredrag! Vi håper å gjøre en forskjell til et litt varmere samfunn.

Restriksjoner:
Sendes kun digitalt dersom Covid-tiltak tilsier dette

Billetter kan kjøpes via Ticketco:
https://sjoholmen.ticketco.events/no/nb/

Vis flere tilsvarende kurs: