Enver Gashi er mannen bak malerier, fresker og ikoner med scener fra forskjellige steder og historier. Født og oppvokst i Kosovo.. Han kommer fra en tradisjonsrik kunstnerfamilie og er arvelig belastet med interesse for kunst.

Gashi arbeider med malerier på lerret, og bruker både akryl og olje. Formatene er fra de ganske små: ca. 15 x 17 cm, og opp til de største på 150 x 200 cm.

Gleden ved å utforske og oppleve fargenes muligheter gir skaperglede. Begeistringen ved å ta i bruk pensler og farger setter oss i bevegelse, ulike følelser, tilstander og sinnsstemninger kommer til utrykk.


Akrylmaling med landskap som motiver - nettkurs

Vi tilbyr kurs i akrylmaling med landskap som motiver som nettkurs. Dette er et kurs i akrylmaling og vi bruker landskap som motiver. Kurset er lagt opp slik at du gradvis lærer deg å male fra bunnen av. Kurset består av 15 videoleksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang i 1 år 4.900 kr  

Figurativt malekurs - Kurs som åpner veien til en personlig stil

Har du lyst til å lære å male? Vi tilbyr male- og inspirasjons kurs som passer for alle uansett ferdigheter. Kurset passer like godt for nybegynnere som for viderekomne, da det gis individuell veiledning med utgangspunkt i den enkeltes nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 1 helg  
Drammen Drammen 1 helg  
Larvik Larvik 10 uker  
Sandefjord Sandefjord 10 uker  
Tønsberg Tønsberg 10 uker  
Ås Ås 1 helg