Akrylmaling med landskap som motiver - nettkursKursarrangør: Art Galleri
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang i 1 år
Pris: 4.900

Vi tilbyr kurs i akrylmaling med landskap som motiver som nettkurs. Dette er et kurs i akrylmaling og vi bruker landskap som motiver. Kurset er lagt opp slik at du gradvis lærer deg å male fra bunnen av. Kurset består av 15 videoleksjoner.

Fang fine panoramaer og fantastiske landskap i detaljer med Landskapsmaler Enver Gashi. Han elsker landskapskunst, spesielt tradisjonell realismemaleri, og han har malt landskap i mange år. Hvis du noen gang har slitt med lys og skygge, eller lurt på hvordan du skal håndtere solen når det løper over himmelen, er dette kurset for deg.

Beskrivelse av kurset:
Malekurset gir deg en innføring i maleteknikker og metoder, samt fargenes innvirkning. Du velger selv om du vil bruke akrylmaling ,oljemaling eller begge deler. Vi legger vekt på billedkomposisjon, form og farger.

Du lærer å beherske det figurative maleriet steg for steg. Vi begynner enkelt. Med enkle former før vi går over i mer kompliserte motiver. Lær hvordan du tar med dybde, billedkomposisjon, form og farger i arbeidet ditt. Med praktiske råd, veiledninger og komponering av malerier, kan du utvikle en dybde til landskapene dine som vil imponere publikum.

Malekurset viser deg hvordan du håndterer de vanligste elementene som utgjør et klassisk landskapsmaleri – himmel, trær, vann, fjell, stein og gress. Når du har fullført dette kurset, har du ferdigheter og selvtillit til å male mer utfordrende landskapsmalerier. Enten du maler landskap for første gang, eller du er villig til å få mer ferdigheter i arbeidet ditt, er dette kurset det perfekte sted å starte.

Å lære å male kan være morsomt, men det krever veiledning.
• Hva slags utstyr du trenger
• Perspektivtegning (og maling)
• Grunnleggende teknikker
• Hvordan du lager skisser
• Landskapets komponenter

Så kommer øvelsene. Ved hjelp av videoene, lærer du trinnvis hvordan du bør gå frem. Landskapets komponenter - himmelen med skyer, trær, vann, bakke og snø – gjennomgås grundig.

Kurset inneholder:
1) Landskapssammensetning - grunnleggende
2) Landskaps skisser (tegne skisser)
3) Landskapskomposisjon
4) Perspektiv - dybde
5) Fargelære


Materialer som skal brukes:

Maling:
• Vallejo studio

Farger:
• Titan Hvit, Mars svart, Phthalo blå, Sitron Gul, Karmin rød og Brent Sienna.

Pensler:
• Store pensler av naturbust, Viftepensler (naturbust), Spis rund små pensler(4,8 eller 10), Spis rund pensler av naturbust og palett kniver. Envers favoriserer Pensler med natur bust for deres holdbarhet og fleksibilitet. Han bruker både runde og flate børster, avhengig av effekten han krever. For dette kurset trenger du bare et utvalg av størrelser og former. (små, mellomstore og store).

Medium:
• Enver bruker vanligvis ikke annet medium enn vann.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er for deg som er nybegynner og som har lyst til å lære fra bunnen og for deg som har malt en del fra før, men som kan tenke deg å lære forenkling.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper